Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Жоро Илиев се връща в игра най-рано в средата на април
Автор: Екип Varna24.bg 18:46 / 22.03.2010Коментари (12)1072
© Михаил Дечев
Капитанът на Черно море Георги Илиев може да се завърне отново на терена към средата на април, съобщиха от клуба. Това стана ясно днес, след като футболистът мина по-обстоен медицински преглед, след битовия инцидент, при който се наложи да бъде зашита рана на крака му. Интервенцията тогава бе направена от докторите Ганчев и Маринов. В следващите 3 седмици капитанът на “моряците” ще ходи със специална шина на крака, а успоредно с това ще му предстои физиотерапия. След като свали шината, ще стане ясно, кога точно ще се върне в игра, но от щаба на “моряците” се надяват това да стане към средата на април. Това означава, че Илиев ще пропусне шампионатните двубои с Берое, Миньор, Спортист, Литекс и Локомотив Мездра, както и четвъртфиналът за Купата срещу Калиакра. Мишо Лазаров и Станислав Стоянов днес тренираха във фитнеса, а Дани Георгиев е на облекчен режим. Милен Петков продължава с раздвижването, след като свали патериците.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Д-р Ганчев, който се включва в този форум от време на време , може да ни дава актуална информация. Под прикритие разбира се. :) Имам пресантиман, че с това разрязано сухожилие, Жоро едва ли ще успее да се възстанови напълно, за да играе този сезон.
0
 
 
на 31 03 от 19 30г ще се играе на осветление!
0
 
 
Абе така като гледам няма май къде да ни бият май.
+1
 
 
Кофти, но пък Юруков се връща в игра, Адемар се справя отлично като крило и вкара 2 гола за 3 кръга и всичките решителни, да не забравяме Божилов, който според мен е много добър нападател, така че ще трябва да се справим
0
 
 
нашата работа е да напълним тича в четвъртък и да подкрепяме момчетата през целият мач.независимо от проблемите мисля че имаме сили да победим и берое!!!
0
 
 
няма страшно! Танко показа, че може да играе в средата на терена и нека не забравяме Тошко Колев пък и Аврама ще може да се изяви!
+1
 
 
Жалко, но май дотук бяха амбициите ни тази година. Не че подценявам останалите момчета, но без Миро, Дани Георгиев, Данчо Юруков а сега и Жорката нещата изглеждат много притеснително напред. Лично мнение ми е че с наличните ни футболисти не бива да се рискува в първенството. Аз съм убеден, че ще се хвърлят за победа срещу Берое, но Велизар е длъжен да ги запази после за мача с Калиакра. Освен контузените още някои висят с картони и ако играят в Перник бъдете сигурни, че ще ни нашарят. Данчо и Даниел може и да се появат след седмица две в игра, но Миро и Жорката ще чакат до следващото първенство. Ако всичките ни футболисти бяха налични мисля че имахме нелоши шансове и за първенството. С оглед на това че цска едва ли ще стане шампион за нас цел номер е едно е спечелването на купата. А и вече и е време.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: