Варчев и Даниел: Петте точки са никакъв аванс, трябва да бием

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
20:11 / 23.03.2010
528
Авансът от пет точки (92:87) от първия четвъртфинален мач в Балканската баскетболна лига за „Черно море” е много коварен. Това обявиха вицепрезидентът и треньорът на клуба Симеон Варчев и Даниел Димитров преди реванша със сръбския ОКК „Белград”, който е утре във Варна. Двата тима излизат в 17,30 ч. в Двореца на културата и спорта. „Тази преднина е много коварна. Равнява се на една тройка и един кош. В никакъв случай не трябва да ни успокоява. Голямата ни цел е да се класираме във финалната четворка”, обяви Симеон Варчев. Даниел пък увери, че е втълпил на играчите, че трябва да играят за победа, без да се успокояват, че са спечелили първия двубой. Той е проучил много детайлно съперника и знае всичките му скрити оръжия. „Притесняват ме играчите им на позиции „1”, „2” и „3”, както и центърът им, който е най-възрастният баскетболист в тима. Разбрахме, че сърбите обръщат голямо внимание на този мач, тъй като при загуба, сезонът за тях приключва. В последната си среща от първенството те са паднали от „Металац” с 66:80”, обясни младият треньор.

Единственият му кадрови проблем е свързан с Димитър Мираковски. Македонският плеймейкър има травма  в глезена и ще играе на обезболяващи инжекции утре. Милчо Борисов е трайно контузен, а всички останали състезатели са на линия за важния двубой.

Ръководството на „моряците” призова феновете да дойдат да подкрепят отбора, тъй като срещата е от изключително значение.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).