Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Отменен гол и греда за Спартак при 0:0 с Несебър
Автор: Екип Varna24.bg 17:28 / 25.03.2010Коментари (18)1395
© Ole-bg.com
Спартак Варна и Несебър завършиха наравно – 0:0, в двубой от 20-ия кръг на Източната Б група. И двата отбора трябва да съжаляват за равенството, тъй като стигнаха до стопроцентови голови положения.
От началото на пролетния полусезон Спартак имаше една служебна победа и три загуби, а устремилият се към „А“ група отбор на Георги Василев-Гочето записа само един успех и три равенства. Играта във Варна бе равностойна с леко превъзходство на Несебър през първото полувреме. Още в четвъртата минута Тодор Христов встрля встрани от вратата, а три по-късно гостите изпуснаха чного чисто положение. След центриране от фаул вратарят на Спартак Николай Банков се размина с топката, която попадна в Мартин Стефанов, но той от няколко метра не улучи рамката. „Соколите“ от Варна отвърнаха с далечен удар на Георги Костадинов, а в 20-ата минута несебърци като по чудо не откриха резултата. Мартин Стефанов мина през двама футболисти на Спартак и стреля опасно от няколко метра, но 19-годишният Банков спаси удара му. До края на първата част Георги Костадинов опита да изненада с удар отдалеч доскорошния си съотборник във Варна Свилен Симеонов, а в края и Илчо Илчев пробва късмета си, но безуспешно.

През второто полувреме Георги Василев освежи офанзивата на Несебър с включването на Венцислав Христов и Марин Ценов. Първата опасност обаче бе пред вратата на гостите в 58-ата минута, когато Калоян Генчев вкара гол, но той бе отменен поради засада. За Несебър Венци Христов не можа да засече добре с глава центриране от фаул и топката мина покрай вратата. Десет минути преди края двата тима стигнаха до най-чистите голови положения в двубоя. Първо Мартин Стефанов пропусна за трети път, след като ударът му от упор бе спасен по блестящ начин от Банков. Последва контраатака на Спартак, при която Георги Костадинов намери Иван Мартинов абсолютно непокрит пред Свилен Симеонов. Нападателят първо стреля във вратаря, а след това нацели и напречната греда.

След тази среща Спартак е на четвърто място, а Несебър е трети, на пет точки от втория Калиакра и шест от лидера Дунав.

 

Спартак – Несебър 0:0

Спартак (1-4-2-3-1): Банков – Луго, Венков, Дончев, Михалев – Боев, Бояджиев, Илчев (88-Бомбов), Драголов (73-Недев), Костадинов – Генчев (64-Мартинов)

Несебър: Симеонов, Б.Иванов, Колев, Костов, Макенджиев, Марков (73-З.Иванов), Стефанов, Вели (46-Ценов), Пенев, Стойков, Т. Христов (46-В.Христов)

Треньор: Георги Василев

Съдия: Николай Йорданов

Жълти картони: Боев (Сп)/Стефанов (Нес)

Стадион „Спартак“, 200 зрители








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
до всички тук... Като Несебър са голям отбор защо са 3-то място.. Копуват си мачовете пак на техния стадион няма и 100 души на тяхно домакинство... СЕГА кажете колко ще дадете в брой на РУСЕНЦИ... НИЕ СМЕ В А-ГРУПА....
-1
 
 
Много публика е имало 200-зрители!!!Явно е било вход свободен!
-1
 
 
В неделя дано се издънят и Калиакра, та да дръпнем и пред тях преди директните мачове. Само Дунав. В Недeля всички там.23'000 събира стадиона, така че място има. Догодина тия от "А" група ще се видят в чудо. Те пред пълен стадион мачове не са играли от 10-тина години.
-1
 
 
леон72 друг начин няма ще палним стадиона докато не дойде някой и тук... в РУСЕ... ентусиазъм има из целия град хората плакаха със сълзи беше нещо страшно който не бил на стадиона той не знае какво ееее.... жалкото е 4e после по медийте излезна информация че сме били 6000д. толкоvа ли мразите Русе гадни медийййййй
+1
 
 
това е само гол ентусиазъм...абе хора в богат град като русе няма ли хора които да искат силен дунав ???
-1
 
 
леон72 ние ще пълним стадиона и ще се събират пари.. Стига футболистите да непоискат невъзможни заплати... Последния мач имаше 7200 души и 1000 който влезнаха без билети защото нямаше на касата.... със ШУМЕН ще има сигорно 10'000 души..
+1
 
 
леон72 такива отбори няма брат... ти сигорно виждаш колко слаби са грандовете ЛЕВСКИ и ЦСКА какво очакваш от отборите в провинцията... Те и Сливен sa за б-група... Ще влизат селяндури като Банско,Севлиево,Несебър и Калиакра... А другите ще им лякопляскаме
0
 
 
леон72 ти какво искаш да пускаме селата на Каварна или Несебър.. КОГАТО ТЕ СЕ ОТКАЖАТ И НИЕ ще СИ ТРАЕМ В б-група...
0
 
 
леон72.... Несебър да няма да са по-добре от нас видяхме ви преди като бяхте там....Ние има история традиция,дори победа в ЕВРОПА...чети малко и се научи.... поредната боксова круша може и да сме но другите като Калиакра да няма да стават ШАМПИОНИ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: