Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Полуфиналистите в Балканската лига с равни шансове за домакинство
Автор: Екип Varna24.bg 18:42 / 26.03.2010Коментари (2)433
© Ole-bg.com
Варна има реални шансове да е домакин на мачовете от финалната четворка на Балканската лига по баскетбол, разкри пред „Народно дело“ спонсорът на „Евроинс-Черно море“ и шеф на турнира Асен Христов. Според информация отпреди няколко дни София трябваше да приеме финалите, тъй като „Левски“ отстрани „Рилски спортист“ в четвъртфиналната фаза. Според Христов обаче такова нещо няма. „Всеки един от четирите полуфиналиста - „Фени Индустри“, „Ловчен“, „Левски“ и „Черно море“, е получил писмо, с което е уведомен, че може да кандидатства за домакинство. До няколко дни ще разберем кой проявява желание и кой не и ще обявим решението. Така че всеки е с реален шанс. Аз не мога да бъда пристрастен в решението“, коментира Христов.
Той даде отлична оценка за представянето на „Черно море“ до този момент през сезона. Варненци взеха бронзови медали от турнира за купата на България, а в Балканската лига стигнаха до полуфинал, където ще срещнат „Левски“. „Оценявам представянето като повече от отлично. В края на краищата „Черно море“ показа, че е един от трите най-силни отбора в България. Независимо от временните спадове през сезона взехме бронз за купата и ще играем най-малко полуфинал на Балканите. Шансовете ни там за победа са си напълно реални. Това ме прави изключително доволен“, категоричен бе бизнесменът.
Христов за пореден път подчерта, че 1/3 от националните отбори на България са съставени от детско-юношеската школа на варненския клуб.

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И защо зелен ? Като нямаме шанс да спечелим, по-добре чужд отбор ли да спечели вместо български ? Левски е безспорно най-силният отбор в България и в купата и нека е в София, за да имаме български победител в лигата.
0
 
 
Нека да е и извън България, само да не се слагат на Левски, за да им е удобно да вземат купата
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: