Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Баскетболистите биха Спартак (Плевен), двама с "дабъл дабъл"
Автор: Екип Varna24.bg 19:26 / 27.03.2010Коментари (9)606
© Ole-bg.com
Баскетболистите на Евроинс.Черно море записаха важен домакински успех над Спартак Плевен. В зала Христо Борисов тимът на Даниел Димитров надделя с 81:68 (24:21, 14:16, 18:19, 25:12) в двубой от 20-ия кръг на Националната лига. Двубоят бе равностоен в първите три четвъртини, за да дойде последната част, в която варненци разгромиха съперника. Втори пореден много силен мач записа американският център на моряците Гари Уеър. Той вкара 22 точки и спечели 10 борби. Хрисимир Димитров също направи "дабъл-дабъл" със своите 11 точки и 11 борби. Александър Янев вкара 13 точки за победителите, добавяйки 7 борби към актива си, а Симеон Ценов се отчете с 10 точки и четири борби. Останалите с точки за Черно море са Димитър Мираковски - 9, Тихомир Желев - 7, Николай Колев - 4, Константин Колев - 3, и Васил Кьосев -2. За плевенчани юношата на моряците Веселин Георгиев завърши с 12 точки, навъртяни от четири тройки, а също 12 реализира Тодор Тодоров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е тук Даниелчо май показа повече познания от теб,Юлианчо! В съвременния баскетбол като ти играят с един център,ти не можеш да играеш с три центъра едновременно.Съставът се наглася според противниковия!Хайде не бъди дървен философ!
+1
 
 
Игор Бакович 3 Крум Дойчинов 3 Николай Колев 8 Гари Уеър 26 ....говориш отново наизуст...друг е въпросът че Гари не е машина да държи по 40 мин, а другите не стават поне в момента дори и за смяна...вчера не е имало и секунда да сме били без център дори и тогва когато плевен ни държаха почти цяла трета четвърт на лична...преди два месеца казах че Гари ще влезе във форма точно тогава когато ще ни трябва...освен Хриси дано и Сашо да покаже спортна злоба...лично аз си мисля че ще имаме пробелм с гардовете за края на сезона...за четворка не ми се говори....Ценов със слабо първо и добро второ полувреме...
-1
 
 
Имаме 3 центъра, обаче общото им игрово време е 30 минути. А уж искаме и на Бакович брат му да привличаме. За какво, Даниелчо май не смята че за баскетбола са нужни центрове. На Варчев също се чудя, по негово време Черно Море играеше с 2 центъра. Винаги. Сега играем големи части с 4 гарда или 3 гарда и 2 крила. Никъде не съм виждал такова нещо. Малоумие.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: