Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Миньор победи Черно море със спорна дузпа
Автор: Екип Varna24.bg 15:03 / 28.03.2010Коментари (15)1437
© Михаил Дечев
„Черно море“ загуби с 0:1 гостуването си на „Миньор“ (Перник) от 21-ия кръг на "А" група. Мачът се игра в Кюстендил, а единственото попадение вкара Павле Делибашич от спорта дузпа в 34-ата мин. В състава на варненци играха предимно футболисти от дублиращия отбор и юноши, тъй като наставникът Велизар Попов реши да пази титулярите за четвъртфинала от турнира за Купата на България в сряда с „Калиакра“ в Каварна.

Домакините се втурнаха напред от самото начало на мача, но дълго време не можеха да създадат положение пред вратата на празнуващия имен ден вчера Карамфил Илчев. За "моряците" единствените опасности възникнаха след центрирания на завърналия се на терена след тежка контузия и осем месеца отсъствие Йордан Юруков. Все пак в 34-ата мин Пламен Крумов нахлу в наказателното поле и след съприкосновение с Тодор Колев реферът Ивайло Стоянов свири спорна дузпа. От бялата точка Павле Делибашич бе точен за 1:0.

През втората част играчите на „Черно море“ се опитаха да наложат натиск, но се задоволиха само с два-три далечни удара. В последните 20-ина минути "чуковете" отново овладяха инициативата и само липсата на късмет им попречи да спечелят по-убедително срещата. Първо в 76-ата мин Горан Янкович стреля отдалеч, но разтресе гредата зад Илчев. Малко по-късно Димитър Илиев опита триково да отбележи, но ударът му мина встрани от вратата.





„Миньор“ - „Черно море“ 1:0

Голмайстор: Делибашич (35 дузпа)

Миньор“: Ив. Иванов, Божиков (46 Янкович), Олегов, Златков, Стоев (67 Витанов), Харизанов, Цветков, Иванович, Делибашич (77 Петров), Илиев, Крумов

„Черно море“: Илчев, М. Лазаров, Трифонов, Дил. Георгиев (74 Красен Костов), Р. Николов (60 Капитанов), Заков, Т. Колев, Аврамов, Кулибали, Стоянов, Юруков (60 Ратников)

Съдия: Ивайло Стоянов (Петрич)

Жълти картони: Божиков, Златков; Аврамов, Т. Колев, Кр. Костов

Стадион "Осогово" – 800 зрители










Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
А иначе мисля, че треньорите ни в момента са добри, свестни са и просто им трябва време да осъществят идеите и концепциите си. Нека им дадем време и доверие, а те да се отплатят с класиране в евротурнирите! Стига негативизъм приятели. Винаги има недоволни, винаги има различни мнения, но ще е хубаво мисля повече да подкрепяме любимия отбор, а не да го хулим. Понякога е нужна и критика, но нека тя е градивна.... Пожелавам ви само положителни емоции оттук натам с изявите на моряците, а на тях успех!!!
+3
 
 
За Румен не искам, не е редно, а и няма да коментирам, защото ще бъде грозно-пристрастен съм! Но по въпроса за младите сте прави. Трябва да се дава път на младите в отбора повече, а не да се търсят знайни и незнайни, понякога съмтинелни като качества чужденци. А и българи де. Понякога има попадения, но повечето случаи са разочарования. Чуждата кокошка патка се вижда и това е в ущърб на клуба, както за пропилени финанси, така и надежди, а и изгубено време. Черно море е клуб, в който открай време е имало качествени юнощи, но рядко им е даван шанс. А един уважаващ себе си и имащ претенциите за стабилен, силен и модерен футболен клуб, какъвто е Черно море, трябва да развива школата си и да произвежда, а и да налага повече млади футболисти. Това е повече като пожелание от мен, а не толкова като критика, защото все пак нашата школа в момента е една от добрите и прогресиращите в България.
-1
 
 
за заков съм съгласен , но не и за божилов!!!
+1
 
 
Румен Николов е класа поне от Заков и Божилов,но ме съмнява ПРИЧЕСКАТА да го е осъзнал и ще продължи с безопастните игли! Надявам се да дава шанс за изява до края на първенството на юношите щом е отписъл първенството тоя малоумник.Другите отбори също играят за купата и не са я отписали.Съмнява ме че по-този начин ще съхрани и мотивира отбора за мача с Каварна.Дано му просветне и започне с Р.Николов и Д.Юруков с Каварна.
+2
 
 
от младите ми харесаха двама и си мисля че трябва по често да играят в титулярният състав . говоря за николов и трифонов
+2
 
 
КОЛКОТО ДО МАЧА-БРАВО НА МЛАДИТЕ,ПРЕДСТАВИХА СЕ ДОСТОЙНО,МАЙНАТА И НА ДУЗПАТА.НЕ БЕШЕ НУЖНО ДА ИЗЛИЗАМЕ ЧАК С ТАКЪВ СЪСТАВ,ВСЕ ПАК И МИНЬОР ИГРАЯТ ЗА КУПАТА,А СИ ИГРАХА СЪС ТИТУЛЯРИТЕ.ДАНО РЕШЕНИЕТО НА ПРИЧЕСКАТА СЕ ОПРАВДАЕ
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 28.03.2010 г.
-1
 
 
Нашите пак се оср*ха, нямам какво да кажа
+3
 
 
Какъвто и да е бил състава на моряците, истината е че Миньор едва победиха! Те бяха с титулярите си и ако се праскат на силен отбор, трябваше да се представят далеч по-добре. Младите момчета от морето играха като равен с равен, браво. Още нямат опит и самочувствие, но и това ще стане нататък. А дузпата наистина си беше спорна. Къде го видя това явното в дузпата, не те знам. Хвърли се като заклан, а това си беше просто един сблъсък и то нито груб, нито непозволен. Просто играча на миньор се вмъкна пред тялото на Тошко и се пльосна като че ли го блъснаха, а в момента Колев беше дори с вдигнати ръце. Имаше съприкосновенеие, но в никакъв случай грубо или чак пък за дузпа, но както и да е. Понякога съдиите дават такива неща, така е видял. Но чиста и безспорна както казваш, тц приятел, не беше.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 28.03.2010 г.
-1
 
 
Каква по-явна дузпа от тази? Иначе реално погледнато, с оглед на състава, с който излязоха ЧМ, нямаха особени шансове на това гостуване, а и феновете им очакваха подобен развой на събитията. Дразни ме единствено, че реват за чиста дузпа! Успех срещу Маргарините!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: