Тошко Колев: "Нямаше никаква дузпа!" Съперникът: "Трябваше да го изгонят"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
18:38 / 28.03.2010
795


Младият футболист на „Черно море“ Тодор Колев призна след мача, че не е извършвал нарушение срещу Пламен Крумов. „Ще видите и на повторението, че няма никаква дузпа, но но така е свирил съдията и не можем да върнем нещата назад. Представихме се добре с оглед на състава, с който излязохме. Не се чувствах много комфортно като ляв бек, но когато трябва да се изпълняват такива функции, нямам избор. Имахме едно-две голови положения. Нормално е купата да е приоритет, тъй като там с два мача можеш да стигнеш до Лига Европа, а в първенството трябват повече. Ще се борим до край да натрупаме повече точки и да влезем в тройката. На „Тича“ играем по-настървено, това затруднява противниковия отбор. Голямо предимство е че играем в Каварна, тъй като нашите фенове ще напълнят стадиона“, заяви Тошко.

Пламен Крумов, заради когото бе отсъдена дузпата, пък е уверен, че нарушение срещу него е имало. „Тодор Колев ме завържа в наказателното поле. Дузпата е стопроцентова. Дори си мисля, че съдията му спести втори жълт картон и пощади съперника ни. Иначе тази победа ни дава самочувствие, което трябва да използваме в двубоя за Купата. Играхме и малко пестеливо, тъй като мислехме точно за предстоящия четвъртфинал“, коментира Крумов.

 



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).