"Моряците" влизат в тежка серия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:58 / 29.03.2010
506
В тежка серия от три поредни гостувания влиза отборът на „Черно море“ от сряда. В 19 ч. в Правец тимът излиза срещу шампиона от последните седем години „ЛУКойл Академик“ в мач от 21-вия кръг на Националната баскетболна лига. Три дни по-късно е визитата на „Балкан“ в Ботевград, а на 6 април тимът на Даниел Димитров играе с „Левски“ в София.

„Няма да ни е лесно, но оттук до края ще е така – здрави мачове в сгъстен цикъл. Сега делим пето-шесто място в „Рилски спортист“, но се надявам да излезем напред в класирането. Смятам, че имаме предимство пред отбори като „Балкан“, „Ямбол“, „Спартак“ (Пл) и „Черноморец“, тъй като от октомври насам играем именно в такъв сгъстен цикъл сряда-събота, както ще е до края на редовния сезон“, коментира старши треньорът Даниел Димитров.

Той се надява варненци да не се стреснат от името „ЛУКойл Академик“. „Имаме млади момчета, които дано да не се гръмнат от името. След загубата от „Рилецо“ за купата „ЛУКойл“ има една трудна победа над „Спартак“ в Плевен в контрола и успех в Ботевград, където в първите почти 30 минути играта е била равностойна. Сега „Академик“ опитва навсякъде да докаже, че отпадането в Ямбол е било случайно и че са най-силни у нас“, коментира Даниел.

Стана ясно, че в събота срещу „Балкан“ за домакините няма да играе един от добрите баскетболисти в тима – Джейми Хънт, който е скъсал ахилес.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).