Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черно море e аут от Купата
Автор: Екип Varna24.bg 21:35 / 31.03.2010Коментари (27)1917
© Михаил Дечев
Черно море отпадна от турнира за купата на България. В ден изпълнен с купища изненади в надпреварата, моряците отстъпиха срещу Калиакра в Каварна след изпълнение на дузпи. В редовното време и продълженията двата отбора не успяха да си отбележат гол. При ударите от бялата точка Йордан Юруков и Александър Александров-Сашо вкараха, шутът на Ради Бачев бе спасен, Никола Домакинов би извън вратата, а Атанас Борносузов нацели напречната греда. За каварненци вкараха Иван Райчев, Георги Кичюков и Иван Петков, а Илко Пиргов спаси удара на Четин Седула, което обаче в крайна сметка се оказа без значение. За полуфиналите на надпреварата вече се класираха Берое, Чавдар Етрополе и Черноморец Поморие.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 01.04.2010 г.
0
 
 
От утре ставам византиец!
+1
 
 
Трябват сериозни промени в отбора, за да не се повтарят такива срамни мачове. Да пропуснат най-големия шанс за спечелването на купа и участие в Европа. Днес всички плебеи и говеда ни бъзикат!
+1
 
 
Съжалявам, че аз ви го казвам, но сте едни големи П...И!!! А Перуката трябваше още на стадиона да го линчуват! О С Т А В К А!!!
+1
 
 
Не можеш първото полувреме да набуташ съперника си в неговата половина и да играеш на една врата, а през второто да не приличаш на себе си и изцяло да дадеш на съперника да си прави гаргара с теб. Нещо куца в психиката на "моряците", а тук вина има и треньорският щаб. За треньора е важно не само да е добре подготвен в материята футбол, но и да е психолог, за да нахъсва играчите да "мачкат". И въпросът не опира толкова до това, защо трябваше трима защитници да са сред изпълнителите на дузпи, а защо след първото полувреме снощи "спортната злоба" на "моряците" се бе изпарила някъде. Когато имаш претенциите на класен отбор с европейски амбиции трябва да ги материализираш с играта си на терена в редовното време.
-1
 
 
Моканов аз точно това имам впредвид.Не е нормално да продкрепяш някой който дърпа любимия ти отбор надолу.Подкрепата е едно но сам казваш ПРИЧЕСКАТА се провали както се очакваше.Трябва ли да подкрепяме и политиката на ТИМ?Феновете и общественоста на Варна трябва да ги натискаме за да има резултати.
+2
 
 
Нов стадион ще има, това го знам със сигурност, но кога точно ще е готов.... ???!!! За друго няма да вземам отношение и да товаря всички с мнението си. Само едно ще кажа, трябва да подкрепяме отбора си и да вярваме в по-добри времена.
+1
 
 
Сирака, ти май не можеш да направиш разлика между харесване на определена личност и подкрепа на един отбор. И пак само за теб, ще подкрепям отборът с който и треньор да е. Това кой харесвам аз, няма значение. Не съм в ръководството и не вземам решения. Велизар се провали както и се очакваВ§е. На ТИМ явно не им е до футбол и не ги интересува дали отбора ще печели. Стига им да ни задържат в "А" група със свободните агенти и трениори, които привличат. Толкова. За стадиона, можеш да забравиш. Такъв няма да има. (още едно доказателство за футболните им интереси).
+1
 
 
Най-голяма вина има ръководството,че го оставиха за треньор.Ръководството е виновно за пропиления шанс да вдигнем купата дори и без да инвестират пари достатъчно.Такъв шанс няма да има скоро за съжаление!!! Така е това трябва да им е обеца на ухото и след завършването на сезона да сменят цялото ръководство.Никъде по-света го няма това да се залага на НЕ-футболни хора(ЩАНГИСТИ) и ниско интелигентни хора да ти ръководят отбора и да има успехи.Трябва и по-голямо желание и щедрост от страна и на ТИМ не може само да вземаш от този град трябва и да дадеш да спечелиш и хилядите фенове ще са винаги зад ТИМ. Вярно до някъде направиха доста за ФК,но е много недостатъчно за възможностите им и изглежда ми по-действията им че са за малко с ЧМ нямат сериозни намерения.Само се говори за ремонти на стадиони и обещания за сериозни инвестиции.Цяла Варна е тяхна а за отбора на Варна отношението им истина за съжаление.
0
 
 
С този треньор и футболисти, толкова. Със свободни агенти и дилетанти купи не се печелят. Все пак да им отдадем заслуженото за разгрома над говедата. Залагам за Каварна или Поморие да вземат купата. А плебеите да си коментират класическите загуби в "Б" група.
+2
 
 
Срам и позор толкова не мее боляло никога смешен черно море НЯМАМ ДУМИ играят без сърце
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: