Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Атанас Борносузов: Не съм на себе си от яд
Автор: Екип Varna24.bg 17:04 / 02.04.2010Коментари (4)1444
© Михаил Дечев
Съсипан след отпадането на „Черно море“ в турнира за купата е Атанас Борносузов. Халфът позволи на каварненци да ликуват, след като би петата дузпа в напречната греда. Преди това Ради Бачев стреля във вратаря, а Никола Домакинов изкара топката в аут. Точни от бялата точка бяха единствено Йордан Юруков и Александър Александров.
„Сами сме си виновни, защото трябваше да решим двубоя в редовното време. Не съм на себе си от яд и ми идва дори да се откажа от футбола. Сега трябва да бием редовно в „А“ група, да играем за лична и клубна чест и за верните ни фенове“, заяви за „Народно дело“ Наката. Последният призна, че не помни откога не се е чувствал толкова ужасно след мач и изрази надежда, че най-лошото за „моряците“ е останало зад гърба им.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЗА ДУЗПИТЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВИНИ ! ПРОБЛЕМЪТ Е чЕ РАЗчИТАМЕ САМО НА СТАТИчНИ ПОЛУЖЕНИЯ ! КАТО И ПРИ ТЯХ КОИ ЗНАЙ КОЛКО НЯМА ВАРИАТИВНОСТ ! ТРЕНЕРА Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗМИСЛИ НЕщО НОВО, ЗАщОТО КАВАРНА НИ РАЗКРИ ЕЛЕМЕНТАРНО! ДАНО СЕ ВДИГНЕМ !!!
0
 
 
Горе главата,Нака.живота продължава.Дузпата беше добра,но малшанс,а играта ти сащо не беше зле,но за жалост само ти се опитваше и се нагърбваше да мислиш нещо офанзивно.
0
 
 
наката няма от какво да се срамува , игра на непрививичен пост за него.друго щеше да е ако бяха играли жоро и дани.за съжаление отпаднахме , ама живота продължава..и ние като истински фенове трябва да подкрепим отбора
+2
 
 
Спокойно Нака,горе главата!Видяхме,че искахте победата,но нещо не се получи.Такъв е животът.Вярвам,че си виждал как вдигаш пръв Купата на България и всеки един от отбора я е виждал в ръцете си и съм сигурен,че ви боли не по-малко от нас и ви е яд не по-малко от нас.Това е спортът,утре ще ликуваме пък ние.Докрая победи и толкова.Напред и нагоре.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: