Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Спартак с първа пролетна победа - 3:1 над Добруджа
Автор: Екип Varna24.bg 19:33 / 03.04.2010Коментари (3)1611
© Михаил Дечев
„Спартак“ спечели първата си победа през пролетния полусезон, надигравайки с 3:1 Добруджа. Варненци дори не бяха вкарвали гол от края на есента, а днес отбелязаха цели три. Началните минути на двубоя не предложиха качествен футбол на зрителите, а първите опасности бяха далечен удар на Георги Костадинов за домакините и центриране на Симеон Симеонов от Добруджа, след което топката кацна на горната греда, без да застраши Николай Банков. В 20-ата минута вратарят на домакините трябваше да се намесва, след като Георги Няколов бе изведен сам срещу него. Иван Мартинов пък стреля право в стража на домакините Христо Николов-Бучи при ответната атака. В 31-ата минута първият гол стана факт. Мартинов бе изведен зад защитата на противника и подаде към абсолютно непокритият Георги Костадинов, който с удар отблизо откри резултата в полза на Спартак. Деве
© Михаил Дечев
т минути след това Симеонов намери Павлин Тодоров в наказателното поле, нападателят овладя топката и с красив удар матира Банков за 1:1. В 43-ата минута Спартак отново дръпна напред в резултата. Стефан Дончев стреля от фаул, Николов изби и Мартинов бе най-сйобразителен при създалото се разбъркване, намирайки мрежата за 2:1.


В началото на второто полувреме Костадинов опита да намери Мартинов в наказателното поле, но отбраната на добричлии се справи. Опитният Стефан ончев сложи точка на спора в 50-ата минута. Бившият защитник на „Левски“ и „Локомотив“ (София) излезе сам отляво на атаката и със силен удар вкара за трети път топката в мрежата на Николов. Оттук до края мачът се доиграваше. За варненци пропусна да вкара резервата Виктор Драголов, а за добричлии неточен бе Недко Ангелов.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 03.04.2010 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: