Спартак с първа пролетна победа - 3:1 над Добруджа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
19:33 / 03.04.2010
1611
„Спартак“ спечели първата си победа през пролетния полусезон, надигравайки с 3:1 Добруджа. Варненци дори не бяха вкарвали гол от края на есента, а днес отбелязаха цели три. Началните минути на двубоя не предложиха качествен футбол на зрителите, а първите опасности бяха далечен удар на Георги Костадинов за домакините и центриране на Симеон Симеонов от Добруджа, след което топката кацна на горната греда, без да застраши Николай Банков. В 20-ата минута вратарят на домакините трябваше да се намесва, след като Георги Няколов бе изведен сам срещу него. Иван Мартинов пък стреля право в стража на домакините Христо Николов-Бучи при ответната атака. В 31-ата минута първият гол стана факт. Мартинов бе изведен зад защитата на противника и подаде към абсолютно непокритият Георги Костадинов, който с удар отблизо откри резултата в полза на Спартак. Девет минути след това Симеонов намери Павлин Тодоров в наказателното поле, нападателят овладя топката и с красив удар матира Банков за 1:1. В 43-ата минута Спартак отново дръпна напред в резултата. Стефан Дончев стреля от фаул, Николов изби и Мартинов бе най-сйобразителен при създалото се разбъркване, намирайки мрежата за 2:1.


В началото на второто полувреме Костадинов опита да намери Мартинов в наказателното поле, но отбраната на добричлии се справи. Опитният Стефан ончев сложи точка на спора в 50-ата минута. Бившият защитник на „Левски“ и „Локомотив“ (София) излезе сам отляво на атаката и със силен удар вкара за трети път топката в мрежата на Николов. Оттук до края мачът се доиграваше. За варненци пропусна да вкара резервата Виктор Драголов, а за добричлии неточен бе Недко Ангелов.




Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).