Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море сложи тройка на Спортист. Всички голове вкарани с глава
Автор: Екип Varna24.bg 14:19 / 04.04.2010Коментари (3)1840
© Михаил Дечев
Черно море победи с 3:0 на Спортист Своге в двубоя от 22-ия кръг на А група. Първият гол вкара Тодор Колев в 16-ата минута, след като отблизо с глава намери мрежата след центриране на Йордан Юруков. Вместо да затвърдят обаче преднината си, "моряците" отстъпиха от газта и дори позволиха на гостите от Своге да ги хванат няколко пъти на контраатака. Много активен беше Стойчо Младенов, а в 40-ата минута Георги Бижев беше близо до изравняване, но не улучи празната врата.

През второто полувреме Йордан Юруков на няколко пъти беше близо до гола, а в 73-ата минута удар на Борносузов беше спасен от вратаря Спортист Денислав Стоянов. Минута след това обаче Танко Дяков беше най-съобразителен в наказателното поле на гостите и с глава покачи на 2:0. В 83-ата минута Даниел Димов направи резултата класически, след като при изпълнение на корнер се извиси над всички и с глава заби кълбото в мрежата зад Денислав Стоянов. В последните 22 минути на терена се появи младокът Румен Николов, който остави добри впечатления с играта си.
След този успех Черно море е седми във временното класиране в А група с 36 спечелени точки, докато Спортист е на безнадеждното 15-то място с 12 точки.

Съставът на Черно море: Илко Пиргов, Мамуту Кулибари, Сашо Александров (75 Станислав Стоянов), Танко Дяков, Георги Аврамов (46 Ели Маркес), Атанас Борносузов, Адемар Жуниор, Даниел Димов, Тодор Колев, Йордан Юруков (68 Румен Николов), Георги Божилов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
НЯМА КАК ДА ВЪРНЕМ МАЧА С КАВАРНА , ТАКА ЧЕ ГЛЕДАМЕ НАПРЕД ! В ОТБОРА ИМА БОЙЦИ ! ЗАГУБИХМЕ ВАЖНА БИТКА , НО " ВОЙНАТА" ПРОДЪЛЖАВА ! ЕМБЛЕМАТА ЧЕРНО МОРЕ Е НАД ВСИЧКИ !!!!!!!!
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 04.04.2010 г.
-1
 
 
По същата причина и ние сме малко на "Спартак" - разочарование...
0
 
 
Феновете на Черно Море да не бойкотират нещо мача???Защо е празен стадиона???
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: