Черно море сложи тройка на Спортист. Всички голове вкарани с глава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
14:19 / 04.04.2010
1840
Черно море победи с 3:0 на Спортист Своге в двубоя от 22-ия кръг на А група. Първият гол вкара Тодор Колев в 16-ата минута, след като отблизо с глава намери мрежата след центриране на Йордан Юруков. Вместо да затвърдят обаче преднината си, "моряците" отстъпиха от газта и дори позволиха на гостите от Своге да ги хванат няколко пъти на контраатака. Много активен беше Стойчо Младенов, а в 40-ата минута Георги Бижев беше близо до изравняване, но не улучи празната врата.

През второто полувреме Йордан Юруков на няколко пъти беше близо до гола, а в 73-ата минута удар на Борносузов беше спасен от вратаря Спортист Денислав Стоянов. Минута след това обаче Танко Дяков беше най-съобразителен в наказателното поле на гостите и с глава покачи на 2:0. В 83-ата минута Даниел Димов направи резултата класически, след като при изпълнение на корнер се извиси над всички и с глава заби кълбото в мрежата зад Денислав Стоянов. В последните 22 минути на терена се появи младокът Румен Николов, който остави добри впечатления с играта си.
След този успех Черно море е седми във временното класиране в А група с 36 спечелени точки, докато Спортист е на безнадеждното 15-то място с 12 точки.

Съставът на Черно море: Илко Пиргов, Мамуту Кулибари, Сашо Александров (75 Станислав Стоянов), Танко Дяков, Георги Аврамов (46 Ели Маркес), Атанас Борносузов, Адемар Жуниор, Даниел Димов, Тодор Колев, Йордан Юруков (68 Румен Николов), Георги Божилов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).