Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Атанас Борносузов: Не отстъпваме на никой в България
Автор: Екип Varna24.bg 18:18 / 06.04.2010Коментари (7)767
© Михаил Дечев
Според Атанас Борносузов „Черно море“ не отстъпва на никой в България. „Въпреки малшанса в някои мачове през есента и напролет ние оставаме в играта за третото място. Само от нас зависи къде ще се класираме, тъй като по отборен потенциал и качества на футболистите няма отбор в „А“ група, който да ни превъзхожда“, заяви за „Народно дело“ Наката. Последният смята, че имат реален шанс за пълен или частичен успех в неделното гостуване на лидера „Литекс“. „Моят бивш тим се е устремил към титлата, но с нищо не е повече от нас. Вярвам, че ще се представим добре в Ловеч и дано се върнем с точка или три“, пожела Борносузов.
Футболистът определи също регламента за купата като абсурден. „Не е нормално на 1/4-финал да се играе само един мач и домакин да е втородивизионният тим. В другите държави срещите са на разменено гостуване, а в Англия е една, но при равенство се преиграва на терена на госта. Срещу нас „Калиакра“ изигра мача на живота си, но ако бяха два двубоя или бе последвало преиграване на „Тича“ при равен, никога нямаше да ни елиминират“, завърши Наката.

Източник: Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
МОМЧЕТА, ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ,ЧЕ ВАШИТЕ СПОНСОРИ !!! /НЕ РЪКОВОДСТВОТО/ , СА НАЙ-УВАЖАВАНИТЕ И ФИНАНСОВО ОСИГУРЕНИ ПЕРСОНИ В БЪЛГАРИЯ ! ЗА ТЕЗИ УСЛОВИЯ , КОЙТО ВИ СЪЗДАВАТ , ЗАПЛАТИ И ПРЕМИИ ЕДНИ ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ В СТРАНАТА, КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ТОЧНО НА ДЕНЯ , ФАКТА , ЧЕ СТОЯТ ВИНАГИ ЗАД ВАС , ВИ ЗАДЪЛЖАВА ВАС ФУТБОЛИСТИТЕ,ТРЕНЕРИ И РЪКОВОДИТЕЛИ " ДА СПИТЕ НА ТИЧА" И ВСЯКА ГОДИНА ДА ЗАВЪРШВАТЕ В ТРОЙКАТА ! НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА , ЧЕ ИМА МНОГО И КАДЪРНИ ХОРА , КОЙТО ЧАКАТ СВОЯ ЧАС ЗА ДА СЕ ДОКАЖАТ КАКТО НА ТЕРЕНА , ТАКА И ИЗВЪН НЕГО , КОЙТО ДА "УМРАТ" НА ТИЧА ! ВСИЧКИ ОТ РЪКОВОДСТВО ДО ФУТБОЛИСТИТЕ СТЕ ГОЛЕМИ ДЛЪЖНИЦИ НА ВАШИТЕ СПОНСОРИ И МНОГОБРОЙНИТЕ ФЕНОВЕ НА ОТБОРА !!! АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА НОСИТЕ ЕМБЛЕМАТА НА ЧЕРНО МОРЕ СЕ МАХАЙТЕ ВЕДНАГА ДО ЕДИН ! НИЕ ФЕНОВЕТЕ ИСКАМЕ СИЛЕН ОТБОР , ХУБАВ ФУТБОЛ , РЪКОВОДСТВО ,КОЕТО МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ /А НЕ С НЕЩО ДРУГО/ И ЕСТЕСТВЕНО ПОБЕДИ !
-1
 
 
Късно е!!!Когато се обърне колата пътища много. На калпавия вълната му пречила!!! Спрете да говорите а играйте на терена не по-пресата. За мен най-голяма вина има ръководството на отбора.Не може футбола да се повери на борци и щангисти за ръководители та те хал хабер си нямат от това!!! Щом повтарят грешките си е непростимо.Не е нормално ПРИЧЕСКАТА да си тръгва за втори път и те да го оставят.Той сам не си вярва вече.Жалко.....за сезона и пропустнатата възможност
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 06.04.2010 г.
-1
 
 
На никой не отстъпвате, само на Калиакра :D Помнете от мен - битката е за 6-то - 7-мо място с Кюмюр (Въглищарниково)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: