Атанас Борносузов: Не отстъпваме на никой в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
18:18 / 06.04.2010
767
Според Атанас Борносузов „Черно море“ не отстъпва на никой в България. „Въпреки малшанса в някои мачове през есента и напролет ние оставаме в играта за третото място. Само от нас зависи къде ще се класираме, тъй като по отборен потенциал и качества на футболистите няма отбор в „А“ група, който да ни превъзхожда“, заяви за „Народно дело“ Наката. Последният смята, че имат реален шанс за пълен или частичен успех в неделното гостуване на лидера „Литекс“. „Моят бивш тим се е устремил към титлата, но с нищо не е повече от нас. Вярвам, че ще се представим добре в Ловеч и дано се върнем с точка или три“, пожела Борносузов.
Футболистът определи също регламента за купата като абсурден. „Не е нормално на 1/4-финал да се играе само един мач и домакин да е втородивизионният тим. В другите държави срещите са на разменено гостуване, а в Англия е една, но при равенство се преиграва на терена на госта. Срещу нас „Калиакра“ изигра мача на живота си, но ако бяха два двубоя или бе последвало преиграване на „Тича“ при равен, никога нямаше да ни елиминират“, завърши Наката.

Източник: Народно дело


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).