Седем теста за Спартак до края на сезона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:47 / 07.04.2010
649
Оставащите 7 мача ще са тест за футболистите на „Спартак“. Който от тях покаже, че става за отбора, ще остане и за другия сезон. Това намекна и пред „Народно дело“ Иван Найденов. „Важното е до края на сезона да сработим състава и да положим основата на тима за следващото първенство. Единствено от представянето на футболистите зависи на кои от тях ще продължим да разчитаме“, коментира техническият директор. Найденов вярва, че след победата на „Добруджа“ ще успеят да изиграят втори силен мач поред и в Раднево. „Време е да покажем и постоянство в играта. Загуби може и да допуснем, но поне да не са с волейболен резултат, а по достоен начин“, допълни Найденов.
Според Стефан Дончев младите получават уникална възможност за развитие тази пролет. „Треньорът дава шанс на всички таланти, никой не им иска резултати и в такава обстановка само от тях зависи дали ще израстват като футболисти“, заяви Чечи. Капитанът обаче смята, че на този етап не може да се каже нищо хубаво за „соколите“. „Това, че взехме една среща, нищо не значи. Още не сме изиграли един свестен мач, нито пък сме направили серия от добри мачове. Вярно е, че парите при нас не са като в другите отбори. На терена обаче парите не играят. Там се вижда кой е футболист и кой не“, допълни Чечи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).