Служебно 4:0 за Бяла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:48 / 07.04.2010
489
Служебна победа с 4:0 ще вземе„Черноморец“ (Бяла) срещу Преслав. Това прогнозира за „Народно дело“ наставникът на беленци Красимир Зафиров. Както информирахме, срещата бе прекратена заради пороен дъжд в 11-ата мин при 1:0 за Бяла. Гола вкара със страхотно изпълнение от фаул Николай Станчев.
„В началото заваля силно, теренът се наводни и приличаше на езеро. Реферът прибра играчите в съблекалните, изчака 40 мин, но след като видя, че дъждът продължава, закономерно не продължи играта“, заяви Зафиров. Той смята, че ще спечелят служебно, защото ако се насрочи преиграване, двата отбора трябва да се явят в същите състави, нещо което едва ли ще стане: „Евентуално преиграване ще се проведе в работен ден. Много футболисти обаче работят и не вярвам да могат да присъстват. Освен това двубоят не е решаващ и мисля, че гостите няма да склонят отново да пътуват до Бяла.“


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).