Ангел Червенков: Черно море е неудобен съперник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
16:12 / 09.04.2010
753
Литекс ще атакува Черно море от първата до последната минута, за да постигне победата, която е нужна на отбора. Това заяви старши треньорът на "оранжевите" Ангел Червенков на днешния брифинг. Отборът от Ловеч приема варненци в неделя от 19.30 часа на собствения си стадион.
   
"При нас няма лесни мачове. Подхождаме към всеки един двубой абсолютно концентрирани. Това ще е поредния ни мач срещу противник, който също като Миньор се цели в третото място. Знаем за амбициите на Черно море, но за нас е важно нашият отбор да е мотивиран. Към днешна дата имаме на разположение всички футболисти. На които и да заложим съм сигурен, че ще подходят максимално отговорно и ще се борят докрай за победата. Ние сме готови от първата до последната минута да подложим съперника на много голям натиск и те трябва да са сигурни, че няма да дишат спокойно на градския стадион в Ловеч", коментира Червенков.

"Черно море е неудобен съперник за всички понеже разчитат на много борба, но имаме много класни футболисти, превъзхождаме техните, така че аз не се съмнявам в себераздаването и сме готови да ги надиграем. Всеки мач е различен, въпросът е ние да изиграем предстоящия по най-добрия начин", добави треньорът на лидера в "А" група.
   
Утре Червенков ще определи групата за двубоя и титулярния състав, на който ще заложи срещу варненци. Със сигурност в състава ще попадне бразилецът Том, който вече е напълно възстановен.

Източник: Sportal.bg


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).