Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море разгромен с 4:0 в Ловеч
Автор: Екип Varna24.bg 19:33 / 11.04.2010Коментари (27)1573
© Михаил Дечев
Литекс победи с 4:0 Черно море в двубоя от 23-ия кръг на А група в Ловеч. Още в четвъртата минута Христо Янев центрира от фаул и Александър Барт отблизо с глава вкара за 1:0. В 36-ата Ивелин Попов удвои резултата след пас на Нифлор. В 79-ата минута Дока Мадурейра вкара с удар отдалеч, при който топката мина през ръцете на Илко Пиргов. В 89-ата минута Нифлор оформи крайното 4:0 след пас на Светослав Тодоров.
Черно море: Илко Пиргов, Мамуту Кулибали (46 Йордан Юруков), Никола Домакинов, Радослав Бачев, Александър Александров-Сашо, Танко Дяков (46 Ели Маркес), Александър Александров, Даниел Димов (60 Станислав Стоянов), Тодор Колев, Атанас Борносузов, Георги Божилов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
По-кротко бе пичове.Плебейчетата можем да си ги храним,защото те си го заслужават.Но да се използват такива епитети към съфорумци ми изглежда малко глупаво.Всеки си има право на мнение и може да го изложи.Съгласен съм със Зеленият вълк,че сега е моментта за нов треньор,със своя концепция за трансфери.Но това зависи от ТИМ.Прав си Сирак,трябва всичко да се промени.Но истината е ,че май на ТИМ не им се дават пари.Ако това е така наистина и ще си кретаме както този сезон,то по-добре да си остане Велизар.Лошото е,че от нас не зависи нищо(съгласен съм с Леон)-ние сме публиката на Черно море и трябва да подкрепяме клуба.Тъпо ми стана ,когато на мача със Спортист един тъпак от нашите напсува Божилов на майка.Той е футболист на ЧЕРНО МОРЕ!!!
+1
 
 
ОСТАВКА!!! Преди седмица срамен мач с Калиакра, сега с Литекс, питам се - ДОКОГА!?! Искаме кадърен треньор, който да изкара първенството, да направи добра селекция и подготовка и другата година да се мъчим да постигнем нещо. Вижда се че нямаме заместници на Дани, Миро, Милен и Гошо в средата на терена.
+1
 
 
Миньор Раднево 2:0 сПЕТак Каменар Плебейте са живи само щото ги споменаваме!Само Черно море нищо нее станало моряци! напреде
-1
 
 
Чудя се на разни момченца като Леончо. Или са заблудени, или купени или са мърляви спетачета.
+3
 
 
Някой само да ми припомни последната ни загуба с четири или повече гола кога беше...
+3
 
 
СЕГА НЕКАДЪРНОТО РЪКОВОДСТВО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА! ТЕ ОСТАВИХА ТРЕНЕРА, КОЙТО 2-ПЪТИ ДОСЕГА АБДИКИРА ОТ ПОСТА ! ЕСТЕСТВЕНО И ТЯХНАТА ОСТАВКА НЯМА ДА СЕ ПРИЕМЕ , ПРИ ПОЛУЖЕНИЕ чЕ ОСНОВЕН ПРИНЦИП НА РАБОТА В КЛУБА Е : КОЛКОТО СИ ПО НЕКАДЪРЕН И НЕКОМПЕТЕНТЕН - ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ !!!
0
 
 
За ПРИЧЕСКАТА бе ясно още когато го оставиха след К.Спасов,че не става за А-група треньор. Сега трябва да се замислят хората с парите (ТИМ).Това ще им е обеца на ухото тоя сезон.Истината е че с трици маймуни не се ловят,без пара нестава.Ако искат да правят нещо сериозно с ФК Ч.Море ще трябва да се доверят на ново-ръководство с футболни и можещи доказали се хора.Аз лично вече се съмнявам в желанието им да спонсорират клуба.Това е отбиване на номера!Доста факти се потвърждават,че нямат желание да дават КЕШ за клуба.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: