Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Даниел готов да смени победата за първенството с такава в Балканската
Автор: Екип Varna24.bg 17:59 / 12.04.2010Коментари (1)370
© Ole-bg.com
Старши треньорът на „Евроинс-Черно море“ Даниел Димитров заяви, че полуфиналната среща с „Левски“ от Балканската лига няма да има нищо общо с мача между двата тима за първенство миналата седмица. Двата тима се изправят един срещу друг утре вечер от 20,45 ч. в София. „Моряците” успяха да изненадат носителя на купата на България насред зала „Универсиада” и победиха с 86:85 миналата сряда. „Мачът няма да има нищо общо с този отпреди седмица. От мен ако зависи, веднага бих заменил победата оттогава за такава сега. Но това е, надигнали сме се на пръсти и се надявам сега да скочим”, коментира Даниел. Той е категоричен, че самият факт, че варненци се класираха за полуфиналите, ги прави горди. „Участието ни в Балканската лига помогна много за израстването на младите момчета в отбора. Това вече си личи и във вътрешното първенство. Мачове като тези във финалната четворка ще помогнат на младите баскетболисти да усетят атмосферата и това ще им вдъхне сила и увереност за плейофите. Дано Балканската титла да остане в България, а защо не на 500 километра от София”, заяви с усмивка специалистът.
„Черно море“ няма да може да разчита на Тихомир Желев, който получи травма по време на мача срещу „Балкан“ (Ботевград), а титулярният плеймейкър Димитър Мираковски най-вероятно отново ще играе на инжекции.
Капитанът Симеон Ценов заяви, че той и неговите съотборници ще дадат всичко от себе си, за да повторят успеха си срещу „Левски“ от миналата седмица и да се класират на финала в Балканската лига. "Смятам, че мачът няма да има нищо общо с този от първенството миналата седмица. Ще ни бъде изключително трудно, но имаме шансове и ще дадем всичко от себе си, за да се класираме на финала", коментира Ценов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: