Даниел готов да смени победата за първенството с такава в Балканската

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:59 / 12.04.2010
370
Старши треньорът на „Евроинс-Черно море“ Даниел Димитров заяви, че полуфиналната среща с „Левски“ от Балканската лига няма да има нищо общо с мача между двата тима за първенство миналата седмица. Двата тима се изправят един срещу друг утре вечер от 20,45 ч. в София. „Моряците” успяха да изненадат носителя на купата на България насред зала „Универсиада” и победиха с 86:85 миналата сряда. „Мачът няма да има нищо общо с този отпреди седмица. От мен ако зависи, веднага бих заменил победата оттогава за такава сега. Но това е, надигнали сме се на пръсти и се надявам сега да скочим”, коментира Даниел. Той е категоричен, че самият факт, че варненци се класираха за полуфиналите, ги прави горди. „Участието ни в Балканската лига помогна много за израстването на младите момчета в отбора. Това вече си личи и във вътрешното първенство. Мачове като тези във финалната четворка ще помогнат на младите баскетболисти да усетят атмосферата и това ще им вдъхне сила и увереност за плейофите. Дано Балканската титла да остане в България, а защо не на 500 километра от София”, заяви с усмивка специалистът.
„Черно море“ няма да може да разчита на Тихомир Желев, който получи травма по време на мача срещу „Балкан“ (Ботевград), а титулярният плеймейкър Димитър Мираковски най-вероятно отново ще играе на инжекции.
Капитанът Симеон Ценов заяви, че той и неговите съотборници ще дадат всичко от себе си, за да повторят успеха си срещу „Левски“ от миналата седмица и да се класират на финала в Балканската лига. "Смятам, че мачът няма да има нищо общо с този от първенството миналата седмица. Ще ни бъде изключително трудно, но имаме шансове и ще дадем всичко от себе си, за да се класираме на финала", коментира Ценов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).