Тити очаква домакинството да е предимство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
18:01 / 12.04.2010
418
Старши треньорът на „Левски“ Тити Папазов е доволен, че тимът е домакин на мачовете от финалната четворка в Балканската лига. „Това състезание е изключителен шанс и за работа на нас като треньори. Имаме много големи амбиции. Това се доказва и от домакинството. На тази база може да имаме някаква минимална преднина, но в същото време това носи отговорност и напрежение. Балканската лига беше много добър шанс да създадем един добър колектив, бързо да направим отборна игра. Всички тези мачове помогнаха много“, коментира Тити.

Той сподели нужното уважение и към съперниците. „Радвам се, че поне един български отбор със сигурност ще има на финала. Смятам, че загубата миналата седмица от „Черно море“ можем да я превърнем в капитал. Имаме по-голям опит. Ние стигнахме най-трудно до финала и не по-малко заслужено би било присъствието на „Рилски спортист“. Надявам се след тази тежка битка на четвъртфиналите сега да реализираме възможностите си. Във всяко състезание целта е успехът, но тук са събрани четири тима - всеки със своите стратегии. Щастлив съм, че работя в клуб, където изразът „на всяка цена” отсъства, но безспорно, ако не успеем ще сме много разочаровани“, завърши Папазов.
„Единствената цел на нашия тим е да стане първи в този турнир. Другите може да са дошли да играят и да се представят добре, но ние ще играем, за да станем първи. На нас това ни е цел от началото на сезона. Имахме труден четвъртфинал, но сега се надявам на полуфиналите да играем много по-добре”, каза капитанът на „Левски” Стефан Георгиев–Торо.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).