"Соколите" надъхани за победа днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
10:26 / 15.04.2010
646
Надъхани да бият „Черноморец Поморие“ днес, са футболистите на „Спартак“. Двубоят от Източна „Б“ група започва в 17 часа на стадион „Спартак“ и ще се ръководи от Ангел Баялцалиев.
„Целта е да зарадваме нашите верни фенове с добър футбол и три точки. Затова ще атакуваме от първата до последната минута. Съперникът играе открито и се надяваме да сме съпричастни на футболен празник“, гарантираха „соколите“. Наставникът Тодор Попов ще заложи на 1-4-4-2, като ще върне в състава вратаря Николай Банков и защитниците Венцислав Маринов и Стефан Дончев. Аут са невъзстановените Васил Боев и Стоян Георгиев, а Илчо Илчев ще е под въпрос до последно заради болки в прасеца.

Съставът
Николай Банков – Генади Луго, Латин Венков, Венцислав Маринов, Стефан Дончев – Живко Бояджиев, Кирил Недев, Георги Костадинов, Димо Димов – Виктор Драголов, Иван Мартинов


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).