Националите по футзал падат два пъти от Румъния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:02 / 16.04.2010
422
Националният отбор на България по футзал записа две загуби в контролни срещи с Румъния, играни в северната ни съседка. В представителната ни гарнитура бяха трима играчи на МФК „Варна“ - Исмет Хаджиев, Виктор Викторов и Тихомир Иванов. Те обаче не успяха да помогнат на представителната ни гарнитура, която бе разгромена с 1:5 и 1:9. Почетните попадения в двата спаринга вкара Станислав Василев и Даниел Несторов от „Левски София Запад“.
Селекционерът на България Венци Гаврилов призна, че не е можел да разчита на петима основни играчи и в крайна сметка определи срещите с Румъния като полезни. Известен факт е, че северните ни съседи са далеч по-напред в развитието на този спорт в сравнение с България. Нашите се готвят за европейските квалификации, които ще се проведат през януари. Дотогава ще бъдат проведени най-малко шест контроли. През есента страна ни ще приеме турнир с отбори от Балканския полуостров. Гаврилов възнамерява да разчита на девет варненски играчи - Борис Трендафилов, Бойко Косев, Влади Гочев, Тихомир Иванов, Виктор Викторов, Исмет Хаджиев, Бойчо и Благовест Мареви и Симеон Христов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).