Свети Климент с трима национали

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:05 / 16.04.2010
337
Трима състезатели на варненския клуб по хокей на трева „Свети Климент“ получиха повиквателни за националния отбор на България за юноши до 16 години. По-любопитното е, че двама от тях са от отбора на 14-годишните. Момчил Томов заслужи мястото си, след като бе избиран два пъти за вратар №1 на първенствата на закрито и открито. Мариян Панайотов пък е един от най-обещаващите атакуващи халфове в България. Капитанът на отбора на 16-годишните Живко Андонов пък е спечелил доверието на селекционера с това, че може да играе еднакво добре на всеки един пост. На националите в тази възраст им предстоят участия в Балканско и европейско първенство през тази година.
Междувременно, „Свети Климент“ бе класиран служебно на финалите на републиканското за деца до 12 години. Това стана, след като отборът на „Добрич“ бе дисквалифициран заради нередности в документите. Така варненският тим ще има представители в две възрасти – 12- и 14-годишни. Финалите са от 29 април до 1 май в Албена. Финалистите са по 12 и ще бъдат разпределени в четири групи по три отбора. В зависимост от мястото им в подреждането те ще попаднат в нови четири групи, които ще определят крайното класиране. Децата ще играят до обяд, а юношите – следобед.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).