Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Куп кадрови проблеми в състава на Спартак
Автор: Екип Varna24.bg 12:04 / 17.04.2010Коментари (1)638
© Михаил Дечев
Без петима възлови футболисти ще гостува „Спартак“ на „Любимец“ утре. Заради различни контузии аут от състава ще са Васил Боев, Стоян Георгиев, Венцислав Маринов, Димо Димов и Георги Костадинов, а под въпрос е Латин Венков. Ако Латин не е готов за игра, като централен защитник ще започне Живко Бояджиев, а до него ще е капитанът Стефан Дончев. На вратата ще пази Костадин Георгиев, а в 11-те ще се завърнат левият бек Мишо Михалев и нападателят Виктор Драголов. „Хвърляме се яко, пък каквото стане. По-лошо от това не може да бъде“, заявиха „соколите“.
Халфът Живко Бояджиев заяви, че съжалява, че отново са разочаровали феновете в мача с „Поморие“. „Искахме да покажем нещо стойностно, но не се получи. Няма и как да стане, след като не можем да се улучим на терена и да си подадем няколко свестни паса“, каза за „Народно дело“ Живко. Неговото мнение споделят и другите му съотборници, които отчитат факта, че след като не могат да контролират топката и да я владеят по-често от съперника, няма как да бият.
Днес „соколите“ тренират от 16 часа и тръгват за Бургас, където ще преспят. Утре отборът ще продължи още 130 км до Любимец. Варненци са избрали този вариант за пътуване, тъй като двата хотела в Свиленград са заети от гръцки любители на хазарта и „Калиакра“, а единственият в Любимец бил в отвратително състояние.


Съставът
Костадин Георгиев – Станислав Христов, Стефан Дончев, Латин Венков, Михаил Михалев – Генади Луго, Живко Бояджиев, Кирил Недев, Илчо Илчев – Виктор Драголов, Иван Мартинов
В групата са още: Николай Банков, Петър Алексиев, Виктор Костов, Паоло Драголов, Георги Бомбов, Калоян Генчев, Кристиян Щерев







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: