Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Баскетболистите без право на грешка днес, Алексиев пропуска мача
Автор: Екип Varna24.bg 12:09 / 17.04.2010Коментари (0)397
© Gong.bg/Sofia Photo Agency
Старши треньорът на „Евроинс-Черно море“ още не може да си намери място за загубата от „Левски“ в полуфинала на Балканската лига по баскетбол, игран във вторник. „Още не мога да преглътна факта, че поднесохме на тепсия купата на „Левски“. Нашето участие там завърши още във вторник, а от сряда мислим за тежката серия, в която влизаме, и няма време за връщане към преживяното“, коментира Даниел.
Днес неговият отбор гостува на „Черноморец“ в Бургас, във вторник приема „Ямбол“, а до края на редовния сезон има мачове в Плевен със „Спартак“ и във Варна с „Лукойл Академик“. Юношата на „Черно море“ Пламен Алексиев няма да играе срещу родния си клуб в 18 ч. Плеймейкърът на „Черноморец“ (Бургас) е контузен и няма да може да помага на тима си в следващите две седмици. Пламен получи травмата по време на мача с „ЛУКойл Академик“ в Правец миналата седмица. Друг основен състезател на „акулите“ - Асен Саралийски, тренира на облекчен режим, също заради контузия.
„Очаквам единствено победа в Бургас, с цялото ми уважение към отбора на „Черномо
© Gong.bg/Sofia Photo Agency
рец“. Трябва да запазим възходящия ритъм напоследък, който бе развален с второто полувреме срещу „Левски“. Това, че Пламен Алексиев няма да играе, си има добра и лоша страна. От една гледна точка на всеки тим му се отразява, когато цял сезон е играл с един плеймейкър, а от друга – там има две момчета, които чакат своя шанс – Искрен Иванов и Димитър Рошманов. При нас пък Тихомир Желев пропуска мача“, каза още Даниел.
По думите му всеки един негов баскетболист сам определя игровото си време на терена. „Ще гледаме да разширим максимално състава в следващите мачове и когато можем, ще даваме отдих на повечето основни състезатели. Дано да се получи. Играем такива мачове, които се решават в последните минути винаги. Всеки един баскетболист си определя сам времето на терена“, категоричен е треньорът.
Той очаква Тихомир Желев да е готов следващата седмица, но не е сигурен дали за мача във вторник или за този в събота. Димитър Мираковски пък вече не играе на инжекции, а само на обезболяващи хапчета.

Източник: Александър Дечев







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: