Сладка победа и букет от лалета за съдийка в Шабла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
21:55 / 17.04.2010
711
Шабла победи с 1:0 Преслав в мач от Свероизточната В група. Единственият гол вкара юношата на Черно море Никола Василев в 82-ата минута от дузпа. Тимът от крайморския град пропусна поне пет чисти голови положения и се размина с разгромен успех. Освен с футболните си умения шабленци се проявиха и като изключителни домакини и галантни кавалери. В съдийското трио имаше дама - Мирела Иванова, която размахваше страничния флаг. На почивката един от най-колоритните фенове на домакините - Митко Оргов, изненада реферката с красив букет от лалета.
Лидер в тима от крайморския град за пореден път пък бе Веселин Балев. Той се завърна и игра след контузия в изминалия кръг при гостуването на "Скрита сила" Мъдрево (4:4), а днес като стълб в отбраната на домакините не даде никакъв шанс на нападателите на Преслав.
На стадиона в Шабла имаше повече от 400 души, които подкрепяха бурно отбора.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).