Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Звездоманията провалила баскетболистите
Автор: Екип Varna24.bg 12:31 / 19.04.2010Коментари (0)594
© Ole-bg.com
“Съживихме мъртвеца, защото домакините не бяха побеждавали 2 месеца и половина и са твърдо осми пред плейофите“, заяви за „Народно дело“ треньорът на баскетболния Черно море Даниел Димитров след загубата от Черноморец в Бургас. Според него причините за поражението са вирване на носовете, звездомания на някои състезатели и тотално подценяване на съперника. „Начинът, по който започнахме, нямаше нищо общо с този от срещите ни в последния месец. Ние обаче не притежаваме такава класа, че да променим нещата в хода на двубоя“, допълни Димитров.
Той разкри, че Гари Уеър бързо е натрупал 4 фаула и го сменил в края на полувремето, а в края на третата четвърт Мираковски напуснал за пет лични нарушения. „Всъщност третата четвърт бе единствената от четирите, която спечелихме - със 17:14. В нея обаче допуснахме 9 грешки, а в първата – 10. Като цяло пък толкова брак в нападение никога не сме имали. Дори да бяхме победили, нямаше да е заслужено, щом показахме такова отношение към баскетбола“, завърши Димитров.

Загубата в Бургас намали шансовете на „Черно море" за третото място преди плейофите. „Ако искаме да станем трети, трябва да спечелим оставащите 3 мача от редовния сезон. Нещо, което не е невъзможно, ако сме си извадили поуки от двубоя с „Черноморец“, каза Даниел Димитров. Утре варненци приемат „Ямбол“, в събота гостуват в Плевен, а на 28 април са домакини на „ЛУКойл Академик“. „Призоваваме публиката да дойде във вторник в зала „Христо Борисов“ и да ни помогне, защото ямболци също имат шанс за третото място. Срещу тях през сезона сме записали една домакинска победа и две загуби като гости“, допълни Димитров.
Треньорът планира сериозен разговор със своите подопечни днес. „Силно се надявам мачът в Бургас да е като обица на ухото и да не допуснем подобен срив до края на сезона“, пожела наставникът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: