Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Баскетболистите с втора поредна загуба
Автор: Екип Varna24.bg 19:51 / 20.04.2010Коментари (34)827
© Gong.bg
Баскетболистите на Евроинс-Черно море записаха втора поредна загуба и на практика се лишиха от шансове за третото място в редовния сезон. Тази вечер в своята зала Христо Борисов те отстъпиха на Ямбол с 64:76. Стрелбата на варненци бе много слаба, а липсата на равностоен заместник на бързо натрупалия лични нарушения център Гари Уеър също оказа влияние върху представянето на домакините. Така Черно море може да остане дори извън първата четворка, в която мястото на отбора на Иван Чолаков също не е сигурно. Най-резултатен тази вечер бе Димитър Ангелов който вкара 25точки за годстите. Слен мач направи и Златко Гоцевски със своите 15 точки, а с двуцифрен актив завърши и Юлиан Радионов - 13. За Черно море Димитър Мираковски отбеляза 20 точки, а Александр Янев завърши с 13. До края на редовния сезон варненци гостуват на Спартак Плевен и приемат Лукойл Академик, а Ямбол е домакин на Левски и завършва с визита в Самоков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За Мираковски не съм съгласен.Според мен е качествен играч,ти си малко настроен срещу него заради Уеб.А що се отнася до Хриси,мисля че е пълна трагедия,може би не е свикнал да играе под такова напрежение,защото години наред в Плевен и да бие и да падне все тая.Докато тук от него се иска да е лидер,искат се и победи.Явно този сезон ще е така.
-1
 
 
Навсякъде е нормално след слаби резултати да се уволнява треньора. кога ще се махне Даниел Димитров и назначи чуждестранен специалист ? А, да и за селекцията, отново Хрисимир Димитров се скри във важните мачове. Той можеше да е идеалната резерва, ама те едва ли не лидер на отбора го направиха. Догодина, ни трябва мощно крило като хората, от рода на Доналд Коул, както и плеймейкър, щото този Мираковски не става за титуляр. Направои да го махат, да си вземем качествен на този пост, и Тихомир да е другият. Ама да махнат този треньор, как може да се допусне, след 2 победи отборът да се помисли за велик и да подценява съперниците си. Тези пияни ли са, или гъзари ?
-1
 
 
Даниелчо ,който далеч не беше велик,да бъде много,много слаб играч-тук имах предвид тренъор
-1
 
 
Да се маха и Асен Христов и Даниел Димитров, с нищо не развиват отбора, само пречат и се правят на големите спецалисти, ба*ти спонсора, преди всеки сезон не се знае дали ще започнем първенство, иначе големи инвестиции мислил, Евролига не знам си какво, чака да спечели от юношите като ги продадем след 1-2 години и после пак наново, добре че намира Глобул да поеме част от заплатите, да е на пълна печалба след някоя и друга година
0
 
 
Започвам да си мисля дали и двата мача не бяха уредени, коефицентът за победа на Черноморец беше 5.00, а за победа на Ямбол почти 4.00, победихме изнендващо Балкан при коефицент за нас пак към 4.00 и при супер висок коефицент за наша победа бихме хипер изненадващо Левски в София, просто далавери си правят със залозите, нищо не е случайно, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, правим две супер изнендващите победи като гости и после падаме изнендващо и неочаквано в Бургас и Варна, нещо намирисва работата нали!?
0
 
 
целите този сезон бяха подмладяване и израстване на младите.....което разбира се при наличието на доайени като д.д. и с.в. нямаше как да стане
0
 
 
за съжаление май такъв ще изляза...лесно ще ме познаеш, стоя зад отбора, тъмнокос хубавец съм и съм един от малкото, който се опитва да внесе някакъв ред в цялата тази помия....а ти къде си (освен ако не си мангала с тъпана. Тогава значи вече съм ти казал доста неща)
-2
 
 
И за справка-'болкук'-2-ро място миналия сезон провал ли е? И батко 'Панчо"-този сезон кой е поставил някакви цели?Може би ти?Като какъв по-точно се изживявяш?Като един от жалката ни публика?
-2
 
 
Ей,благодаря на батко Панчо,че ми пусна интернета! А пък и след загуби тук е вашето време и място,така че е по-добре да не ви преча да се радвате! Иначе всички много добре си го казваме,независимо кого подкрепяме,но ако някой от нас беше дорасъл да е играч,треньор,спонсор,директор,или въобще някаква фигура в този клуб,нямаше да се кефи от това да оценява труда им точно тук!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: