Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черно море се спаси от загуба срещу Пирин в края
Автор: Екип Varna24.bg 15:55 / 21.04.2010Коментари (5)1687
© Impact Press Group
„Черно море“ измъкна 1:1 от „Пирин“ и вече в 26 мача поред няма загуба у дома. За домакините се разписа Георги Божилов в третата минута на даденото четириминутно продължение, а за гостите точен бе Зоран Златковски от дузпа (30).

„Моряците“ започнаха по-добре и до 13-ата мин на два пъти стражът Макенджиев изби сериозни удари на Адемар с глава и Маркес от фаул. В 30-ата мин Даниел Младенов нахлу отдясно и бе спънат от Пиргов. Реферът отсъди дузпа, която Златковски превърна в гол за 0:1. След почивката в игра влезе  Йордан Юруков, който раздвижи своите. В 54-ата минута страхотен негов шут бе избит от Макенджиев в корнер. Пиринци пък пропуснаха да решат мача с контри, на които липсваше последният пас. В 79-ата мин резервата Тодор Колев стреля ниско и вратарят улови. В 93-тата мин след тъч Юруков отклони топката с глава, Дяков също я продължи с глава и Божилов я насочи с левия крак в мрежата – 1:1.




„Черно море“ – „Пирин“ 1:1

Голмайстори: Божилов-90+3/Златковски - 30 от дузпа

Черно море: Пиргов, Александров, Домакинов, Дяков, Бачев, Маркес (46-Юруков), Димов (58-Т.Колев), Стоянов, Адемар, Божилов, Николов (66-Ратников)

Пирин: Макенджиев, Дюлгеров, Митревски, Георгиев, Попев, Молдованов (85-Михов), Сандански (88-Кацимерски), Паланков, Младенов, Златковски (57-К.Стоянов), Коцев

Съдия: Ивайло Бозев

Жълти картони: Пиргов/Георгиев

Стадион „Тича“, 700 зрители








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Стига сте плюли треньорите. Не са те виновни. Вижте само колко основни футболисти липсват и то само офанзивни. Тея, които правеха играта в атака и създаваха положенията пред вратата. Е как искате без тях да играем както миналата година???! Как да стане? И кой треньор да дойде и какво ще направи повече???! Ама нали трябва някои тука да се правят на разбирачи, на "капацитети"??? Това вреди на отбора, тея постоянни негативизми и обиди. Отбора се мъчи да се справи. В повечето мачове дават всичко от себе си. На тоя етап това може. Като се върнат контузените повече. А и треньорите налагат млади момчета. Нали това искаме всички. Момчета от школата, това е бъдещето. Дали Стойчо или Гочето например, ако бяха дошли, щяха да пуснат и за миг някой от младите??? Чакай! Направо щяха да ги зафичат в дубъла и да ги унищожат, а щяха да домъкнат стари кранти тяхни хора, да се помъчи отбора пак една-две години и да си вземат шапките, парите и да се махнат, както става обикновенно. Я се замислете малко и стига сте плюли безхаберно, ами вземете се в ръце и подкрепете отбора, защото точно сега от това има нужда той. Егати нещастниците сте всички плюмковци тука, та дори повечето и се криете с тъпи псевдоними. Така лесно се плюе.....
+3
 
 
поне се спасихме се от срамна загуба у дома.
+1
 
 
Кой казва,че няма амбиции? ТИМ имат такива големи амбиции да лапат,че ум да ти зайде.Аааа ти за футбола ли мислиш? Там трябва да се дава,а не да се лапа.
+1
 
 
така става като няма повече амбиции и цели...
0
 
 
Евалла, ПРИЧЕСКА, ашкоолсун!!! Най-добрия си, няма що! Егаси и ръководството, въобще не ги е еня за футбола и за феновете! Пак добре, че не паднаха, резил, резил и пак резил!!! Сега какво, на Локо, Левски или на ЦСКА ли ще се опъвате!?! Виждам и как Монтана ни бият в последния кръг. Срамота е, с добри футболисти, да се мъчим за 10-тото място накрая...ОСТАВКА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: