Георги Костадинов напусна контузен тренировка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:06 / 24.04.2010
551
Заради болки в адукторите халфът на „Спартак“ Георги Костадинов напусна преждевременно вчерашната тренировка предобед. Най-вероятно той ще се възстанови за неделното гостуване в Търговище. Добрата новина за треньора Димитър Трендафилов е, че Васил Боев поднови занимания. Заради болките той бе почти отписан за двубоя със „Светкавица“, но сега има шанс да играе. Всичко обаче зависи от състоянието му след последното занимание от 17 часа днес.
За „Народно дело“ Иван Мартинов призна, че са тренирали с настроение през седмица и очаква пълен или частичен успех в Търговище. „Хубавото е, че Димитър Трендафилов е много амбициозен и предава това на нас. Вярвам, че ще играем по-добре и ще имаме поводи за радост“, прогнозира Мартинов.
Треньорът на вратарите Илко Станчев пък се надява, че от есента Николай Банков ще получава редовно покани за младежкия национален отбор, тъй като отдавна е в полезрението на селекционера Мишо Мадански, а Марио Кирев и конкурентът му повече няма да играят за тима заради навършени години. Към Банков вече има интерес и от наши елитни клубове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).