"Климент Охридски" продължава да мачка в училищното

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:22 / 24.04.2010
1887
Училищният шампион на Варна за 6 и 7 клас "Климент Охридски" продължава да мачка в етапите извън морската столица. Тимът на треньора Васил Сотиров победи представителя на Балчик с 3:1. На полувремето варненци губиха с 0:1, но с два гола на юношата на Черно море Денислав Русков и един на Николай Кимов "Климент Охридски" продължава напред в надпреварата. В защита перфектно се представиха юношата на Черно море Александър Стойнев и Румен Сивков. В следващия кръг "Климент Охридски" играе с представителя на Шумен - село Ясенково. Двубоят е на 27 април от 15 ч.

Съставът на "Климент Охридски": Кристиян Фенерджиян (вратар), Алексадър Стойнев, Румен Сивков, Мартин Александров, Анатоли Анатолиев (защитници); Николай Кимов, Петър Ибришимов, Дениз Баш, Емилиян Ерменков (халфове); Денислав Русков , Веселин Китанчев (нападатели); Мартин Николов, Николай Николов, Желязко Атанасов (резерви)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).