Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Баскетболистите загубиха в мач без значение
Автор: Екип Varna24.bg 19:56 / 24.04.2010Коментари (4)541
© Bulgarianbasket.com
Баскетболистите на Евроинс-Черно море претърпяха трета поредна загуба в Националната баскетболна лига. В мач от предпоследния кръг на редовния сезон те бяха надиграни със 74:65 (25:19, 17:10, 19:18, 13:18) при гостуването си на Спартак Плевен. Двубоят така или иначе е без значение за класирането, тъй като моряците са твърдо шести, а плевенчани - седми преди плейофите. Все още не е ясно кой ще е трети в крайното класиране, като кандидатите на този етап са Балкан и Рилски спортист.
В Плевен тази вечер треньорът Даниел Димитров даде повече игрово време на младите баскетболисти, на които от утре до сряда им предстои финален турнир в Младежката лига, в който те са фаворити. Хрисимир Димитров отбеляза 19 точки, а Гари Уеър направи дабъл дабъл със своите 17 точки и 10 борби. Трябва да се отбележи и факта, че в този мач на американския център бе свирено само едно лично нарушение. Силен мач направи и Симеон Илиев. Чайката завърши с 10 точки, 5 борби и 1 асистенция. В последния кръг този четвъртък във Варна Черно море приема Лукойл Академик.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
1. Излизаме без мотивация, понеже било мач без значение. Ето това е подготовка за важните срещи в плейофите. Браво Даниеле. 2. Половин сезон играем с 1 център комбинирано с 3 леки крила и гард или 3 гарда и леко крило. Като резултат само Уеър или заместникът му играят под коша, другото стреля от тройката. А в защита съперниците ни печелят по минимум 10 борби в нападаение. Революционна тактика на Даниел, в мач да не се играе с център и мощно крило, или като нямаме мощно да се конпенсира с един от много други центрове в отбора. Супер тактика Даниеле. 3. За купата Спартак Плевен ни спаси позора, оттам дойде и силната серия, където благодарение на силният мерник от тройката биехме. За жалост играчите пък се помислиха за богове. Страхотна мотивация. Браво на всички. 4. невероятна селекция. 3 центъра имаме, от тях играе само 1 на терена, другите търкат пейката, при напуснкане на плеймейкър, вземаме поредното леко крило, което преквалифицираме на плеймейкър. Затри се талант като Крум, който бе машина в началото на сезона, но след кармата му в един мач срещу Лукойл да не вкара 2 поредни стрелби, го натираха на пейката, оттогава вече няма шанс. А момчето е мощно крило, спокойно можеше да се преквалифицира на този пост и заедно с Уеър да имаме двама високи играчи на терена. Но естествено бе много важно Хрисимир Димитров и Симеон Ценов да трупат игрови минути. Браво на Варчев, на Димитров и на заблуденият Асен Христов. хайде направо закривайте отбора и да почваме от Б групата или просто да развиваме таланти и да ги продаваме на другите отбори, че поне да продължат развитието си, че тук с това ръководство никога не би се получило.
-1
 
 
НЯМА такова "животно" мач без значение??? с такава мотивация ли излизаме вече на терена преди мач с някого да не говориме с предпоследния??? КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ НАЙ ПОСЛЕ чЕ ТОЗИ БОКЛУК DANIEL ДА СЕ РАЗКАРА ОТ ТУКА ???
-1
 
 
сега трябва да се надяваме балкан да са трети,че само срещу тях имаме някакъв шанс.Този Даниел да си стяга багажа и обратно в Димитровград.
+1
 
 
да да, без значение ама друг път, при победа имахме шансове за 5-тото място и миминални за 4-тото при определено стечение на обстоятелсвата в последния кръг, така че е глупаво да се каже, че мачът е бил без значение и едва ли не, да не отчитаме поредния ни супер слаб мач срещу последните в класирането
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: