Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море удари Локомотив в София с 2:1
Автор: Екип Varna24.bg 17:54 / 25.04.2010Коментари (17)2054
© Sportal.bg
„Черно море“ записа сладка победа като гост на „Локомотив“ (София) с 2:1 като гост в мача от 27-ия кръг на „А“ група. Поражението може да се окаже пагубно за „железничарите“, които вече четвърти пореден мач са без победа и са вече на 3-о място със само две точки пред „Левски“. Така само за две седмици от претендент за титлата "червено-черните" са на път да изхвърчат от Европа. Следващите им три мача са с ЦСКА (гост), „Черноморец“ (домакин) и „Локомотив“ (Пд) (гост). „Моряците“ пък отдавна изпуснаха влака за Европа и доиграват сезона за себе си и феновете. С този успех те са седми в класирането.

С огромна вина за резултата е стражът на домакините Юлиан Левашки, който реагира много лошо при далечен изстрел и поднесе топката на бразилеца Адемар, който донесе успеха на „Черно море“ с 2:1.

Срещата започна отлично за "зелено-белите", които поведоха само след четвърт час игра. Адемар Жуниор получи хубав пас в пеналта, завъртя се и стреля покрай Левашки за 0:1. Домакините натиснаха и изравниха в 37-ата мин. Никола Домакинов си вкара нелеп автогол, засичайки в собствената си врата безобидно центриране отляво. След почивката „Локо“ направи всичко възможно да спечели, но играчите на Окука рядко стигаха до изгодни положения пред Пиргов. Устремът на „Локо“ бе попарен половин час преди края, когато „Черно море“ излезе напред след левашката грешка на Левашки. До края на срещата на терена властваха нервите, като футболистите в червено-черно така и не успяха да застрашат сериозно "варненската" врата. Те често бяха подпомагани от рефера Ивайло Стоянов, който набутваше играта всячески към наказателното поле на „моряците“.

В следващия кръг „Черно море“ може да продължи да бъде арбитър в спора за третото място, тъй като приема „Левски“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 25.04.2010 г.
+1
 
 
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ!!!!! Много се радвам, адски много се радвам, че ги бихте не техен терен! Продължавайте все така нагоре!!!!!
0
 
 
Надявам се след тази победа агитката да започне да подкрепя отбора както преди, за да не сме като гости срещу говедата.
+3
 
 
Най-добрия беше Даниел Димов.Просто смачка Светослав Дяков и Златински,отне супер много топки,всяка атака той я почваше.Неуморим биткаджия,онези му влизаха от злоба с бутоните отзад и пак не можеха да го пречупят.Това,че след Станислав именно Дани Димов сложи лентата на ръката си не е случайно,това момче е железен характер и роден лидер.Дано ни поведе и срещу говедата другата неделя както днес
-1
 
 
БЕЗГРЕшНИ АЛЕКСАНДРОВЦИ, СТАБИЛЕН ДЯКОВ,СУПЕР АДЕМАР, БЛАГОДАРИМ чЕ НИ ЗАРАДВАХТЕ . ВСИчКИ НА МАчА СРЕщУ ГОВЕДАТА ! САМО ТИчА !
+3
 
 
Браво! Честита победа ! Наляхте вода в мелницата на Казармаспор,ама нищо-дано да биете и тях !
+1
 
 
честито моряци!!! божилов най-накрая се разигра горе-долу.
+2
 
 
Смачкахме палячовците от Локо Сф и в двата мача.Но защо чак сега?
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 25.04.2010 г.
-2
 
 
Брей, не съм гледал мача, ама както казах след мача "Берое" - "Левски" и "Берое" - "Сливен", тотото почна да се върти...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: