Черно море удари Локомотив в София с 2:1

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (17)
17:54 / 25.04.2010
2054
„Черно море“ записа сладка победа като гост на „Локомотив“ (София) с 2:1 като гост в мача от 27-ия кръг на „А“ група. Поражението може да се окаже пагубно за „железничарите“, които вече четвърти пореден мач са без победа и са вече на 3-о място със само две точки пред „Левски“. Така само за две седмици от претендент за титлата "червено-черните" са на път да изхвърчат от Европа. Следващите им три мача са с ЦСКА (гост), „Черноморец“ (домакин) и „Локомотив“ (Пд) (гост). „Моряците“ пък отдавна изпуснаха влака за Европа и доиграват сезона за себе си и феновете. С този успех те са седми в класирането.

С огромна вина за резултата е стражът на домакините Юлиан Левашки, който реагира много лошо при далечен изстрел и поднесе топката на бразилеца Адемар, който донесе успеха на „Черно море“ с 2:1.

Срещата започна отлично за "зелено-белите", които поведоха само след четвърт час игра. Адемар Жуниор получи хубав пас в пеналта, завъртя се и стреля покрай Левашки за 0:1. Домакините натиснаха и изравниха в 37-ата мин. Никола Домакинов си вкара нелеп автогол, засичайки в собствената си врата безобидно центриране отляво. След почивката „Локо“ направи всичко възможно да спечели, но играчите на Окука рядко стигаха до изгодни положения пред Пиргов. Устремът на „Локо“ бе попарен половин час преди края, когато „Черно море“ излезе напред след левашката грешка на Левашки. До края на срещата на терена властваха нервите, като футболистите в червено-черно така и не успяха да застрашат сериозно "варненската" врата. Те често бяха подпомагани от рефера Ивайло Стоянов, който набутваше играта всячески към наказателното поле на „моряците“.

В следващия кръг „Черно море“ може да продължи да бъде арбитър в спора за третото място, тъй като приема „Левски“.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).