Дамите разгромиха Вихрен Сандански на футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:53 / 26.04.2010
378
Женският футболен клуб „Варна“ постигна убедителна победа с 5:1 над „Вихрен“ (Сандански) в мач от първенството на дамите. Момичетата на Елена Пеева допуснаха ранен гол в своята врата още във втората минута, но на полувремето всичко бе решено в тяхна полза след два гола на Силвия Ангелова и един на капитанката Мария Георгиева. След почивката Силвия оформи своя хеттрик, а петото попадение заби Златка Иванова.
Треньорката Елена Пеева похвали играта на отбора си и отличи трите голмайсторки и Полина Аврамова, която съчетава кариерата си на футболния терен с изяви в баскетболния „Черно море-Одесос“. В следващия кръг варненки гостуват на „Болярки“ (Велико Търново). Тимът от морската столица обаче няма спонсор и от днес отново търси средства, за да осъществи пътуването си. „Дано успеем да намерим пари, тъй като, ако не се явим за второ гостуване, ще понесем сериозни санкции. Много се надяваме най-после да намерим стабилен човек в града, който да ни помага", коментира пред „Народно дело“ Елена Пеева. Както е известно, заради липса на финанси „Варна“ не пътува до Благоевград преди десет дни, където щеше да вземе лесна победа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).