Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Тодор Славов пети в рали Траянови врата
Автор: Екип Varna24.bg 13:20 / 26.04.2010Коментари (0)295
© Ole-bg.com
Варненският автомобилен състезател Тодор Славов и неговият навигатор Петър Николов от „БулБет рали тийм“ останаха на пето място в класирането на рали „Траянови врата“, първото от шестте планирани кръга на първенството за тази година. Екипажът с „Рено Клио R3“ даде време 1.19:08.100 часа. Първото място спечели екипажът на "Приста Ойл рали тийм" Крум Дончев/Петър Йорданов („Пежо 207 S2000“). Двамата спечелиха пет от шестте скоростни отсечки и поведоха в класирането с 10 точки от това състезание. След 134.87 състезателни километра те записаха общо време от 1.14:59.217 часа. Втори останаха състезателите на „М-Тел рали тийм“ братята Ясен и Дилян Попови („Мицубиши Лансър Ево 9“), а трети са Пламен Стайков/Рафи Кадир (Стайков тим, „Мицубиши Лансър Ево 8“). Екипажът на "Виваком рали тийм" Димитър Илиев и варненецът Янаки Янакиев („Шкода Фабия S2000“) отпаднаха след третия етап на ралито.
„Състезанието бе добро за нас. Успяхме да направим настройки за отсечките, които ще се карат и в рали България. Имахме своите проблеми – шперът на автомобила не сработваше по най-добрия начин и това ни костваше около секунда на километър изоставане от реалните ни постижения. Въпреки всичко съм доволен от състезанието” – сподели на финала Славов.
Въпреки проблемите, които се появиха още в първия специален етап „Любница”, Славов и Николов прогресираха в класирането и убедително оглавиха класирането в група А. Петото място в края на състезанието е и най-добрия резултат на екипажа на Булбет Рали Тийм в рали Траянови врата.
Следващото състезание на Тодор Славов ще бъде рали България, което е кръг от Световния рали шампионат и ще се проведе от 9-ти до 11-ти юли. Центърът на състезанието ще бъде по традиция в курорта Боровец.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: