Соколите разузнали Свиленград

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:44 / 29.04.2010
546
Треньорът на „Спартак“ Димитър Трендафилов знае всичко за съботния им съперник „Свиленград“, тъй като е гледал играта му при загубата с 1:2 от „Черноморец“ (Балчик) в Албена. „Тогава гостите поведоха с 1:0, имаха и шансове в контрите за втори гол. Като цяло обаче Балчик игра само пред тяхната врата и изпусна една дузина положения. „Свиленград“ е възможен за преодоляване съперник и смятам, че ще го победим“, каза за „Народно дело“ Трендафилов. Той призна, че има само двама футболисти от „митничарите“, на които трябва да обърнат внимание. Това са острите и бързи нападатели Татьовски и Янчев, който е от школата на „Славия“. Като централен защитник играе бившият нападател Таско Попов. Любопитно е, че гигантът е изкарал неуспешни проби при „соколите“ преди години.
Трендафилов не вярва, че „Свиленград“ ще дойде със свалени гащи във Варна, след като във вторник освободи 6-има футболисти: „Те не са възлови. Тези, които играят редовно, ще дойдат, така че няма място за отпускане.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).