Братя Мареви с три оферти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:54 / 30.04.2010
1190
Три оферти имат братята Благовест и Бойчо Мареви, които преди няколко дни се завърнаха от Хърватия. Там те играха за местния „Битумина“, който се класира на осмо място в редовния сезон и влезе в плейофите на първенството по футзал. Двамата бяха с основен принос за влизането в осмицата, но договорът им изтече и те се прибраха в България. Президентът на клуба им е отправил оферта да играят в „Битумина“ и през следващото първенство, като преговорите предстоят. Синовете на легендата на „Черно море“ Тодор Марев са получили предложения от един български и още един чуждестранен отбор и тепърва ще решават накъде да поемат.
„Престоят ни в Хърватия определено е крачка напред за нас. Там условията са много по-добри в сравнение с тези в България, на светлинни години са. За пример ще дам, че за да имаш отбор в първата лига, трябва да имаш дублиращ и най-малко два юношески тима“, обясни за „Народно дело“ Благовест Марев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).