Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Спартак попиля Свиленград с 6:2
Автор: Екип Varna24.bg 20:04 / 01.05.2010Коментари (2)2389
© Михаил Дечев
Спартак победи с 6:2 Свиленград. Двубоят бе от 28-ия кръг на Източната Б група. След като не вкара гол в последните си четири мача варненският Спартак заби цели 6 във вратата на Свиленград и победи с 6:2. Първото попадение обаче бе във вратата на соколите. В петата минута Николай Банков изпусна топката в краката на Иван Янчев, който я овладя и я насочи в опразнената врата за 0:1. Само 10 минути бяха нужни на домакините от Варна да обърнат резултата. След центриране от корнер на Димо Димов Латин Венков изравни с глава в 11-ата минута. Малко след това Виктор Драголов нахлу по десния фланг и центрира към Кристиян Щерев, който отблизо матира вратаря Николай Младенов. Натискът на Спартак продължи и в 26-ата минута варненци вкараха трети гол. Негов автор бе Илчо Илчев, който прати топката в мрежата отблизо с глава отново след статично положение за 3:1. До почивката резултатът можеше да стане 3:3 заради нови грешки на вратаря на соколите Николай Банков, който на два пъти той отново изпусна топката в краката на футболисти на Свиленград. В първия случай Светослав Костов се възползва по най-добрия начин и намали на 3:2, а в последната минута на полувремето Георги Георгиев не улучи празната врата. Заради тези си несигурни намеси Банков бе заменен на полувремето.
През втората част домакините довърших своя съперник. Още в 47-ата минута Венци Маринов вкара с красив удар с воле, а в 66-ата партньорът му в центъра на отбраната Латин Венков заби втория си гол. Той бе близнак с този от първото полувреме – с кинжален удар с глава след центриране на Димов от корнер. В 71-ата минута Виктор Драголов се откъсна сам напред и бе спънат от вратаря на Свиленград, заради което реферът Венцислав Кознички отсъди дузпа. След спорове дали Драголов или търсещият своя хеттрик Латин Венков да бие от бялата точка, треньорът Димитър Трендафилов посочи Живко Бояджиев за изпълнител и опитният халф направи 6:2.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 03.05.2010 г.
+2
 
 
След дъжд - качулка
+1
 
 
Браво,след толкова загуби с по 0:3-5 сега изведнъж мажат
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: