Велизар се двоуми за един пост преди мача с Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:58 / 02.05.2010
728
В „Черно море“ са убедени, че е дошло време отново да бият „Левски“ в „А“ група. Двата отбора се срещат днес от 18 часа на „Тича“, а според фактите домакините не са побеждавали своя съперник в елита от 18 септември 1978-а. „32 години стигат. В неделя ще пренапишем историята“, заявиха от „Тича“.
Домакините ще воюват за трите точки с умна игра и сърце. Наставникът Велизар Попов най-вероятно ще заложи на 1-3-5-2 или 1-3-6-1, като единственото му колебание е свързано с един пост. Ако специалистът реши да използва първата схема, напред на Божилов ще партнира Румен Николов. При втората Божилов е сам в атака, а Станислав Стоянов ще е шести халф. Аут са наказаните Ели Маркес и Даниел Георгиев и невъзстановените Георги Илиев, Милен Петков и Мирослав Манолов.
„Сините“ идват без контузените си халфове Дарко Тасевски и Георги Сърмов. „Нямаме право на грешка, ако искаме да играем в Европа. Дано реферът Николай Йорданов не се повлияе от странични фактори и свири по правилата“, заяви за „Народно дело“ треньорът на гостите Антони Здравков.
Съставът
Илко Пиргов – Сашо, Никола Домакинов, Танко Дяков – Александър Александров, Ради Бачев, Станислав Стоянов (Румен Николов), Даниел Димов, Атанас Борносузов, Адемар Жуниор – Георги Божилов


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).