Николай Банков бил пренавит

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:48 / 04.05.2010
818
Вратарят Николай Банков допуснал грешки при двата гола, тъй като бил пренавит в стремежа да се докаже срещу бившия си тим „Свиленград“. Това заяви за „Народно дело“ Илко Станчев. За да съхранят психиката на Банков, той бе сменен на полувремето с Костадин Георгиев. „Щом Николай не показа вярна преценка при играта извън наказателното поле, където е силата му, значи става въпрос единствено за пренавиване. Не мисля обаче, че се е случило нещо фатално“, уточни Станчев. Треньорът на вратарите потвърди, че Банков има безспорни качества и продължава да стои твърдо зад него. „Неслучайно го искат отбори от „А“ група, а ако има и късмет, ще се утвърди в младежкия национален тим“, завърши Станчев.
Според халфа Георги Костадинов „Спартак“ е надиграл съперника по категоричен начин и дори е заслужавал да бие с двуцифрен резултат. „Вярно е, че те имат проблеми и в момента не са критерий, но за нас беше важно да покажем, че имаме отборен потенциал. Аз дори мисля, че още не сме сработени, но вярвам, че най-лошото е зад гърба ни“, заяви Жоро. Последният смята, че техният тим може да се развива в правилната посока с минимални, но качествени попълнения през лятото и изрядно финансиране. „Аз обаче не съм човекът, който да казва какво да става в клуба. Моята работа е на терена и със съотборниците си ще направим всичко възможно да завършим с още 6 точки“, допълни Костадинов.

Източник: Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).