Даниел Димов: Тепърва ще усещат силата на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (14)
20:47 / 05.05.2010
1005
Според Даниел Димов в България тепърва ще усетят силата на „Черно море“. „Правилната игра срещу „Локо“ в София и особено срещу „Левски“ е само началото на нещо хубаво, което трябва да очаквате от нас през следващия сезон. Тогава ще се завърнат също Жоро Илиев и Миро Манолов и тръгваме отново нагоре. Двамата, както и Юруков през есента и Даниел Георгиев напролет, много ни липсваха“, заяви за „Народно дело“ Димов. Халфът не съжалява, че не направил 2:0 срещу „Левски“, след като в 42-рата мин неговият удар с глава бе отразен от вратаря Георги Петков. “Ако във футбола всичко влизаше, резултатите щяха да са хандбални. Трябва да се отдава и заслуженото на вратарите и защитниците, които предотвратяват голове. За мен е важно, че срещу „Левски“ се видя колко стойностен тим сме. Ако това игрово поведение го показваме постоянно наесен, ще съм спокоен“, допълни Дидо. Той деликатно отклони въпроса дали през следващия сезон ще си върнат загубените позиции в елита: „От нас се иска постоянство и максимално раздаване на терена. Получи ли се, ще се развиваме в правилната посока и резултатите и класирането ще идват от само себе си.“
Димов уточни още, че никога не се е чувствал титуляр и няма да промени това свое мнение. „Може и да играя редовно този полусезон, но в нашия тим титуляри и резерви няма. В какъвто и състав да излезем, сме длъжни да се представяме по един и същи начин, както го правят големите отбори. За мен е чест, че нося екипа на „Черно море“ и когато получа доверието на треньора, се стремя да покажа, че съм го заслужил“, завърши 21-годишният полузащитник.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).