Мартинов: Много е важно да бием Балчик и Спартак Пд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:57 / 05.05.2010
828
Нападателят Иван Мартинов смята, че най-хубавото нещо, което се случва на „Спартак“, е, че сезонът завършва. „Много страдахме, както ние, така и феновете ни. Дано най-лошото е зад гърба ни и през другото първенството очакванията от отбора да са по-големи и да ги оправдае на терена“, пожела пред „Народно дело“ Мартинов. Последният поднови тренировки вчера следобед, след като почива 5 дни заради болки в бедрото. „Вкарахме 6 гола на „Свиленград“, защото аз не играх - показа тънко чувство за хумор Иван. - Срещу Балчик и „Спартак“ (Пд) обаче е най-важно да бием. Ако го направим със съдържателен футбол, още по-добре.“
Разбра се още, че Стоян Георгиев може да се завърне на терена в неделното гостуване на „Черноморе“. Универсалният защитник тренира пълноценно след претърпяната артроскопия. Аут от състава ще е невъзстановеният Васил Боев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).