Предлагат Илиан Илиев за почетен гражданин на Стара Загора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
23:51 / 06.05.2010
585

Илиан Илиев, който изведе Берое до исторически триумф със спечелването на купата на България, ще бъде предложен от феновете на отбора за званието почетен гражданин на Стара Загора, съобщи БТА. Роденият във Варна футболен специалист постигна най-големия успех в клубната история на Берое от шампионската титла през 1986 година насам. Това е причината феновете да внесат предложението пред общинския съвет на предстоящата сесия.

"Такъв успех едва ли ще постигнем в близкото бъдеще, за това Илиан, който остава в историята на любимия ни клуб, трябва да бъде уважен и да бъде удостоен с най-високото звание - почетен гражданин на Стара Загора", аргументираха се от инициативния комитет на феновете. Над 2000 запалянковци посрещнаха героите с купата на централния площад пред Общината. Още на слизане от автобуса футболистите бяха понесе на ръце от феновете, а празненствата продължиха до ранни зори.



Източник: БТА


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).