Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море спечели точка на Армията - 2:2
Автор: Екип Varna24.bg 18:37 / 09.05.2010Коментари (8)1906
© Михаил Дечев
„Черно море“ спечели точка при гостуването си на ЦСКА. На стадион „Българска армия“ двата отбора завършиха 2:2 в мач от 29-ия кръг на „А“ група. Варненци откриха резултата чрез Йордан Юруков, който бе точен от дузпа в 9-ата минута. Тя бе отсъдена за нарушение на Румен Трифонов срещу Адемар. Десет минути по-късно "червените" пропуснаха от бялата точка. Ударът на Елиот Гранден бе спасен от Илко Пиргов.

След почивката домакините вдигнаха оборотите и стигнаха до изравнителен гол. В 60-ата минута резервата Руи Мигел вкара с глава за ЦСКА. Пълният обрат бе осъществен с автогол на централния бранител на „моряците“ Александър Александров, който при единоборство с Руи Мигел бутна топката в мрежата на своя отбор в 80-ата мин. Минута по-късно обаче „Черно море“ успя да изравни чрез Адемар, който от пет метра разстреля Караджов.

„Левски“ пък успя да излезе на трето място в класирането, което дава право на участие в Лига Европа. „Сините“ биха „Монтана“ с 2:0 като гости (голове на Кривия, Йовов) и изпревариха с две точки „Локомотив“ (София). „Железничарите“ записаха поредната си загуба, този път с 0:1 у дома от „Черноморец“ (Гонсалес). „Славия“ падна с 1:3 от „Локомотив“ (Пд) в София и така гостите се доближиха до оставане в „А“ група заедно със „Сливен“, който би с 4:0 „Пирин“. В останалите мачове „Миньор“ загуби от „Своге“ с 1:2, а шампионът „Литекс“ би с 3:0 „Берое“.




ЦСКА - „Черно море“ 2:2

Голмайстори: Руи Мигел (60), Александров (80 авт); Юруков (9 д), Адемар (81)

ЦСКА: Караджов, Стоянов, Виданов, Попов, Трифонов, Янчев (71 Петров), Галчев, Делев (59 Мигел), Гранден, Маркиньос, Саидходжа

„Черно море“: Пиргов, Бачев (63 Кулибали), Александров, Сашо, Адемар, Маркес, Дяков, Димов, Стоянов (57 Заков), Борносузов, Юруков (73 Манолов)

Съдия: Георги Йорданов

Жълти картони: Попов, Трифонов; Адемар, Юруков, Стоянов, Кулибали

Стадион „Българска армия“ - 8000 зрители







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Съвестта ни е чиста докрай!!Нека Венци Стефанов,Кресльото-треньор и останалите "спасители" на потъващия влак да се срамуват!!Защото не Зума,ами Моуриньо да ги води,пак бяха за Б група!
+1
 
 
Няма значение 5-ти или 10-ти ще сме, след като не сме в евротурнирите другото е без значение, а относно заглавието на статията, по-скоро ЦСКА спечели 1 точка и трите гола бяха дело на играчи от Черно море, а най-чистото голове положение на чорбата беше отсъдената несъществуваща дузпа!
+1
 
 
Браво моряци! С резервите, с юноши и пак играете добре. Мача не съм го гледал, ама съдията яко е подпрял чорбата - червен картон за Трифонов и няма дузпа за Цска. Браво на Илко за дузпата и Адемар направи много добър сезон. пс: как Манолов ще е влязал в игра, май още ви държи от Гергьовден, а!? х
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 09.05.2010 г.
0
 
 
Поредното тото се завъртя, още след Берое - ЛеWCки 191:4. Яд ме е на Локо Шопия, само че си дадоха г*за и не заслужават милост. На кого ли не легнаха. Славия пък да падне от Локо Пд - още една уговорка. Много ми се искаше напук на Сливен или Пловдив Локо Мездра да остане, че да гледаме още сеир и догодина срещу отборчета като Цеска, ама СтароГЪЗорци легнаха и на Сливен и няма как да стане май. Язък! Поне носителите на титлата и купата се смениха!
+2
 
 
Ако бием Монтана, а Славия падне в Стара Загора и Черноморец падне от ЦСКА..кво става? Не ставаме ли 5? В прекият двубой ще изместим Черноморец тъй като там паднахме 2-1 и тук бихме 2-0. Смятам, че не е невъзможно.... Догодина дано да сме по стабилни , без контузии нелепи....
+4
 
 
Зарадвайте се поне искрено на тази точка спечелена с юноши и резерви от 14 човека в Шопия.Велизар Попов и младите играчи показаха потенциал срещу Левски,ЦСКА и Локо Сф.Да,издъниха се в някои мачове,но явно е било от необиграност.Като се върнат лидерите и с 1-2 попълнения като Мишо Венков догодина ще се борим за 1-вото място
+6
 
 
браво, Моряци!!! Жалко, че тези които нямахме възможност да отидем до софето, не можахме да гледаме мача. Говеждия мач и продадения явно представляват по-голям интерес за съответните телевизии. Браво на Адемар!!! много успехи и за напред със зелено-белия екип.
+2
 
 
Браво, момчета!!! Завършваме 7-ми, с 48 точки! Жалко, че при толкова слаби ЦСКА и Левски, не можахме да се възползуваме. Мястото ни е втори след Литекс, но уви. Дай боже, догодина повече!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: