Илиан Илиев е треньор №1 в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:10 / 10.05.2010
411
Носителят на купата на България с Берое Илиан Илиев беше избран за треньор номер 1 на този сезон в допитването на Асоциацията на българските футболисти (АБФ). Традиционната анкета се приема за най-престижна от играчите в родния шампионат, тъй като гласуват само професионалните футболисти. Шампионът с Литекс Ангел Червенков и Антон Велков от Миньор (Перник) се наредиха след него.

Капитанът на Литекс Ивелин Попов беше определен за номер 1 от футболистите. Нападателят на Локомотив (София) Мартин Камбуров и съотборникът на Попов в Литекс - Франсиско да Силва-Дока, бяха определени за подгласници. Попов получи позлатена топка, картина и чек от спонсорите от бензиностанции Еко, връчен му от Михаела Лазарова.

Авторът на 10 гола за скромния състав на Локомотив (Мездра) Исмаел Иса беше посочен пък от колегите си за номер 1 във категорията на 23-годишните. Бранителят на Миньор (Перник) Даниел Златков и Спас Делев от ЦСКА се наредиха след него. Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев беше удостоен с приза Кавалер на честната игра заради рицарското си поведение на терена и отношението му към футбола и отбора извън него. Ветеранът Радостин Кишишев пък отбеляза третата си титла с Литекс вчера, но днес беше награден и с Позлатена топка -за цялостен принос към футболната игра. 35-годишният бургазлия, който започна професионалния си път преди 18 години с родния Черноморец, се усъмни, че организаторите го подканят да се откаже от футбола.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).