Четирима волейболисти се присъединиха към националния отбор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:07 / 10.05.2010
362
Още четирима волейболисти се присъединиха днес към лагера на националния отбор. Подготовката на българите се провежда в Двореца на културата и спорта във Варна. Андрей Жеков, Боян Йорданов, Николай Учиков и Тодор Алексиев направиха първа тренировка с националния ни отбор по волейбол. Те се присъединиха към групата от 10 състезатели, които се готвят във Варна от 4 май. Отборът все още не се е събрал в пълния си състав, тъй като някои волейболисти все още имат мачове с клубните си отбори.
Следващите състезатели, които се чакат от треньора Силвано Пранди, са играещите в Иран Мирослав Градинаров и Методи Ананиев. Първият в момента има мачове с клубния си тим за бронзовите медали в азиатската страна. Ананиев пък лети за Варна на 13 май. Двамата пропускат твърдо контролите на България в Словакия на 15 и 16 май. Всъщност, има малка вероятност двата спаринга да пропаднат, заради поредното изригване на вулкана в Исландия. Полетът на българите минава през Виена, а летището там в момента е затворено.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).